Consti Oyj

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo uudistuu

Jaa

Consti aloitti heinäkuussa 2023 Vantaalla sijaitsevan Kauppakeskus Jumbo-Flamingon laajamittaiset uudistustyöt, joiden tavoitteena on tunnelmaltaan ja ulkonäöltään entistä viihtyisämpi ja yhtenäisempi kauppakeskus.

Urakka valmistuu jouluun 2024 mennessä. Tilaajina toimivat Kiinteistö Oy Vantaanportin Liikekeskus, Kiinteistö Oy Vantaanportin Liiketilat, Kiinteistö Oy Vantaan Tasetie 8 ja Vantaan Valo Ky. Constin toteuttaman rakennusurakan arvo on noin 16 miljoonaa euroa.

Kauppakeskus Jumbo-Flamingo koostuu kolmesta eri vuosina valmistuneesta rakennuskokonaisuudesta. Jumbon ensimmäinen osa valmistui vuonna 1999 ja laajennusosa vuonna 2005. Vuonna 2008 Jumbon rinnalle nousi Viihdekeskus Flamingo, joka yhdistyi Kauppakeskus Jumbon kanssa vuonna 2019, ja kokonaisuudesta muodostui myynniltään Suomen suurin kauppakeskus Jumbo-Flamingo.

Nyt toteutettavan uudistuksen tarkoituksena on luoda yhtenäinen ilme eri aikakausina valmistuneille alueille. Remontissa rakennusosien kauppakäytävien ilmettä modernisoidaan muun muassa uusimalla lattiapintoja, sisäkattoja, liiketilojen shopfront-seiniä sekä valaistusta.

Jumbon ensimmäisessä rakennusosassa sijaitsevalla keskusaukiolla toteutetaan rakenteellisia muutoksia, minkä lisäksi Flamingon ja Jumbon yhdistävällä siltakäytävällä tehdään kaupallisia uudistuksia. Kauppakeskuksen liikkeet pysyvät avoimina koko uudistustyön ajan.

Hanke tullaan kirjaamaan Constin vuoden 2023 toisen kvartaalin tilauskantaan.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa.

Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2022 Consti-konsernin liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Consti Oyj

Hekan asunnot Tapanilassa saavat modernin ja viihtyisän ilmeen3.6.2024 14:02:46 EEST | Tiedote

Consti aloittaa Helsingin Tapanilassa, osoitteessa Saniaistie 3 merkittävän peruskorjausprojektin. Seitsemän vuonna 1979 valmistunutta asuinrakennusta kunnostetaan perusteellisesti. Peruskorjaus toteutetaan kokonaisurakkana, ja sen odotetaan kestävän kesäkuusta 2024 maaliskuuhun 2026. Urakan arvo on noin 15,6 miljoonaa euroa. Tilaajana toimii Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka), Helsingin kaupungin asuntotuotanto (ATT).

GLO Hotel Kluuvi muuntautuu Hobo Helsingiksi10.8.2023 09:00:11 EEST | Tiedote

Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa sijaitseva, GLO Hotel Kluuvina tunnettu rakennus uudistuu ja muuttaa mittavassa remontissa ilmettään merkittävästi. Consti toteuttaa hotellin modernisointiurakan, jossa sisätilat remontoidaan kauttaaltaan. Tilaajana toimii kiinteistön omistava Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Hanke toteutetaan projektinjohtourakkana tavoitebudjetilla. Tiloissa toiminnan aloittaa ainutlaatuisesta ja urbaanista tyylistään mainetta niittänyt Hobo Hotel. Hobo on yksi Pohjoismaiden johtavan hotellikonsernin Strawberryn menestyneimmistä hotellikonsepteista. Paikallista kulttuuria korostavan hotellin 184 hotellihuonetta toteutetaan virtautetulla toteutusmallilla, minkä lisäksi aula, käytävät ja kokoustilat sekä ravintola ja baari rakennetaan ja sisustetaan vaiheittain. Constin vastuulle kuuluu toteutuksen rinnalla myös osa suunnittelusta. Uudistustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan kesään 2024 mennessä. Hanke on kirjattu Constin vuoden 2023 toisen kvartaalin t

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye