HUS

Ruoholahden naistentautien poliklinikka väistöön Puistosairaalaan

Jaa

Ruoholahden naistentautien poliklinikalla sattui vesivahinko lauantaina 8.7. Vahinkokartoituksen mukaan korjaustarve on niin laaja, että klinikalle on jouduttu etsimään väistötilat.

Kaikki Ruoholahden poliklinikan toiminnot siirretään 24.7. alkavalla viikolla Meilahden sairaala-alueella sijaitsevaan Puistosairaalaan. Tällä hetkellä poliklinikka toimii supistetusti Ruoholahdessa ja Naistenklinikalla. Tarkkaa tietoa väistön kestosta ei vielä ole.

Poliklinikalta ollaan yhteydessä niihin potilaisiin, joiden aikoihin tulee muutoksia tai peruutuksia. Jos yhteydenottoa ei tule, voi vastaanotolle Ruoholahden poliklinikalle tulla normaalisti.

Ruoholahden naistentautien poliklinikan yhteystiedot löytyvät HUSin nettisivuilta.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. 

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS – Vaikuttavinta hoitoa 

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme