HUS

Gräsvikens poliklinik för kvinnosjukdomar flyttar tillfälligt till Parksjukhuset

Dela

En vattenskada inträffade vid Gräsvikens poliklinik för kvinnosjukdomar lördagen den 8 juli. Enligt kartläggningen av skadorna är reparationsbehovet så omfattande att man varit tvungen att söka tillfälliga lokaler för polikliniken.

Alla funktioner vid Gräsvikens poliklinik flyttas från och med den vecka som börjar den 24 juli till Parksjukhuset på Mejlans sjukhusområde. För närvarande har polikliniken begränsad verksamhet i Gräsviken och på Kvinnokliniken. Det finns ännu inte några exakta uppgifter om varaktigheten för den tillfälliga flytten.

Polikliniken kontaktar de patienter vars tider kommer att ändras eller avbokas. Om du inte blir kontaktad, kan du komma till mottagningen på Gräsvikens poliklinik normalt.

Kontaktuppgifter till Gräsvikens poliklinik för kvinnosjukdomar finns på HUS webbplats.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingfors universitetssjukhus är Finlands största aktör inom den specialiserade sjukvården. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet. 

På HUS får nästan 700 000 patienter vård varje år. Hos oss arbetar närmare 27 000 proffs för patientens bästa. Vi ansvarar för ordnandet av specialiserad sjukvård inom Nyland. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar i Finland och inom Södra Finlands samarbetsområde koncentrerats till oss. 

HUS – Den främstavården 

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum