DS Smith

DS Smithin pakkausratkaisut esillä Lepaalla 17.-19.8.2023 – hyvä pakkaus viestii tuotteesta, brändistä ja arvoista

Jaa

DS Smith, johtava maailmanlaajuinen palveluntarjoaja ympäristöystävällisten pakkausten, paperipohjaisten tuotteiden sekä kierrätyspalvelujen alalla, esittelee kattavan valikoiman puutarha-alalle soveltuvia pakkauksia Lepaan näyttelyssä Hattulassa.

Fiksut tuotepakkaukset helpottavat kuljetusta, näyttävät hyvältä ja lisäävät tuotteiden houkuttelevuutta. Ilahduttavan moni välittää pakkauksesta vielä silloinkin, kun herkut ovat jo hävinneet parempiin suihin – parhaat pakkaukset noudattavat myös kiertotalouden periaatteita. Ammattitaitoiset pakkausasiantuntijamme kertovat osastolla U87 jo olemassa olevista vakioiduista pakkauksista erilaisten vihanneksien, hedelmien sekä marjojen pakkaamiseen eri jakelukanaviin, mutta myös muille sektoreille soveltuvista pakkauksista.

- Olemme totta kai mukana tänäkin vuonna, sillä Lepaa on merkittävin hevi-sektorin tapahtuma Suomessa. Siellä tapaa nykyisiä ja tulevia asiakkaita ja kuulee suoraan heiltä pakkauksiin liittyvistä tarpeista ja toiveista, Laiho kertoo.

Lepaan näyttelyssä meidät löytää ulkoalueelta osastolta numero 87, jossa juttelemme pakkauksista ja siitä miten voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan myynnin lisäämistä, kustannusten alentumista, minimoimaan riskit ja toimimaan kiertotalouden periaatteita kunnioittaen.

Tervetuloa tapaamaan meitä Hattulaan Lepaa  –näyttelyyn 17.–19. elokuuta osastolle U87.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva, johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii 34 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokaupan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -nimisellä kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur -säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereella perustettuun Suomen ensimmäiseen aaltopahvia valmistavaan yritykseen ja tänä päivänä meillä on tehdastoimintaa kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Pirkkala, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

Artekin tuolipakkauksen suunnittelusta palkinto Tampereelle4.9.2023 07:23:00 EEST | Tiedote

DS Smithin Tampereen tehtaalla pakkaussuunnittelussa työskentelevä kokenut suunnittelija Jyrki Valkama on jälleen saavuttanut palkinnon pohjoismaisessa ScanStar -pakkaussuunnittelukilpailussa. DS Smithin suunnittelutiimissä työskentelevän Jyrki Valkaman tekemä pakkaussuunnittelu on näin ollen palkittu kilpailussa jo kolmatta kertaa vuoden 2019 jälkeen, koko tiimin tuodessa menestystä Suomeen puolestaan kuudetta kerran peräkkäin. DS Smith sai samaisesta kilpailusta myös kaksi muuta palkintoa, yhden Ruotsiin ja yhden Tanskaan.

DS Smith jatkaa investointejaan Suomeen – luvassa yli 10 miljoonan euron koneinvestoinnit17.4.2023 07:36:00 EEST | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, jatkaa tuotannollisen tekemisensä vahvistamista Suomessa ja Pirkanmaalla investoimalla yli 10 miljoonaa euroa koneisiin ja laitteisiin vuoden 2024 loppuun mennessä. Uudet koneet vaikuttavat positiivisesti DS Smithin kykyyn vastata kotimaisen pakkaavan teollisuuden tarpeisiin ja samalla huomioivat kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistavat kasvun. Investointien myötä DS Smith voi tarjota asiakkailleen uudenlaisia pakkauksia kotimaassa valmistettuna.

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat kierrätyksen edistämiseksi20.2.2023 07:43:00 EET | Tiedote

DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia, joista yksi tavoitteista on edistää kiertotaloutta ja houkutella mukaan 5 miljoonaa ihmistä vuoteen 2030 mennessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme