Bazar Kustannus

Uutuuskirja: Vaihdevuodet on väärinymmärretty vaihe naisen elämässä

Jaa
Psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja tantraopettaja Kirsti Kuosmanen kutsuu uutuuskirjassaan Hehkuvan naisen voimavuodet (Bazar) tutkimaan vaihdevuosien aikaa henkisenä matkana ja seikkailuna, joka on yksi elämän suurimmista ja syvimmistä muodonmuutoksista.

Vaihdevuodet eivät ole kimppu oireita ja ongelmia, vaan ne tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä, kuunnella ja luoda nahkansa uudelleen. Menopaussi on muodonmuutos, jonka aikana nainen voi löytää elämälleen uuden suunnan, tarkoituksen ja elämäntehtävän sekä uudenlaisen seksuaalisen kukoistuksen.

Kirsti Kuosmanen jakaa Hehkuvan naisen voimavuodet -kirjassaan omia ja erilaisten naisten inspiroivia kokemuksia menopaussista. Lisäksi kirjassa on oivalluksia tuovia harjoituksia sekä syvää pohdintaa siitä, miten jokainen nainen tekee oman ainutlaatuisen matkansa. Kun nainen synnyttää itsensä uudelleen, nousee hänen sisältään intuitiivista viisautta ja voimaa, jota kukaan tai mikään ei voi pysäyttää.

”Keski-ikäisten naisten viisaus ja voimavarat ovat suurin hyödyntämätön potentiaali yhteiskunnassamme. Kun naiset itse muuttavat asenteensa ja alkavat todella syvästi arvostamaan itseään, muut seuraavat kyllä perässä. Haluan myös, että naiset nauttivat elämästään ja seksuaalisuudestaan keski-ikäisinä ja ymmärtävät koko elämänkaaren kauneuden eri vaiheineen”, Kuosmanen kirjoittaa.

Kirsti Kuosmanen (s. 1962) on helsinkiläinen näyttelijä, psykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja tantraopettaja. Hän valmentaa naisia löytämään feminiinisen voimansa ja seksuaalisen nautintonsa. Kuosmasen esikoiskirja Hehkuvan naisen salaisuuksia ilmestyi vuonna 2020.

Kirsti Kuosmanen: Hehkuvan naisen voimavuodet
Kirja ilmestyy Hidasta elämää -sarjassa ja on saatavana painettuna, e- ja äänikirjana

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
viestintäpäällikkö Minttu Nikkilä, minttu@bazarkustannus.fi, 040 736 1313

Kuvat

Lataa
Kirsti Kuosmanen (kuva: Sampo Korhonen)
Kirsti Kuosmanen (kuva: Sampo Korhonen)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Bazar Kustannus
Bazar Kustannus
Lönnrotinkatu 18
00120 Helsinki

http://www.bazarkustannus.fi

Bazar ­– Parasta lukemista

Bazar Kustannus on vuonna 2002 perustettu yleiskustantamo, joka on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Bazar julkaisee vuosittain noin 70 uutta kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bazar Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme