T-Media Oy

T-Media ottaa kasvuloikan ja vie Luottamus&Maine-tutkimusmallin Ruotsiin

Jaa

T-Media Oy ottaa ensimmäisen askeleensa Suomen ulkopuolelle ja avaa toimiston Tukholmaan. Yhtiön kansainvälistä laajentumista ja palveluvientiä mahdollistaa ruotsalaisen sijoitusyhtiö Neqstin tekemä investointi.

Maineenjohtamiseen erikoistunut analytiikkayritys T-Media Oy laajentaa toimintaansa avaamalla tytäryhtiön, Reputation and Trust Analytics AB:n, Tukholmaan. Yhtiön lippulaivatuote, Reputation&Trust-tutkimusmalli, viedään Ruotsin markkinoille paikallisen asiantuntijatiimin voimin.

T-Median kansainvälisen laajentumisen ensimmäinen vaihe on osa kasvusuunnitelmaa, jonka yhtiö on laatinut yhteistyössä ruotsalaisen teknologiaan sijoittavan Neqstin kanssa. Neqst hankki vähemmistöosuuden T-Mediasta heinäkuussa ja osallistuu aktiivisesti hallitustyöskentelyyn kasvustrategian vauhdittamiseksi.

"Reputation&Trust-tutkimusmalli on käännetty yli 20 kielelle ja se on jo pitkään osoittanut toimivuutensa kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Olemme palvelleet lukuisia kansainvälisiä yrityksiä, ja nyt tavoitteenamme on vahvempi kansainvälinen asema. Uusien toimistojen voimin ja paikallisella osaamisella voimme palvella sekä uusia että nykyisiä asiakkaitamme entistä paremmin. Neqstin kokemus ja kontaktiverkosto ovat keskeinen tekijä laajentumisessamme", T-Median toimitusjohtaja ja perustaja Harri Leinikka sanoo.

"Lähestymistapamme sijoittamiseen on pitkäaikainen ja meitä ohjaa intohimo menestystarinoiden rakentamiseen. Sijoitamme yrityksiin, joilla on vakiintunut liiketoimintamalli ja syvällistä teknistä osaamista keskeisillä aloilla. T-Median korkeatasoinen analytiikkaosaaminen, vaikuttava asiakaskunta ja kannattavuus täyttävät tiukat kriteerimme. Maineen hallinnan merkitys tulee kasvamaan nykypäivän liiketoimintaympäristössä", Neqstin partneri Henrik Scharp sanoo.

Tukholman toimiston avaamisen ohella T-Media rekrytoi uusia asiantuntijoita Pohjoismaiden tiimiinsä Ruotsissa. Analytiikka ja tuotekehitys hoidetaan edelleen Helsingin pääkonttorissa.

"Olen ylpeä siitä, että voimme kasvattaa suomalaista palveluvientiä vahvoilla hartioilla ja että asiantuntemuksellemme on kansainvälistä kysyntää. Kasvumme Pohjoismaissa tuo myös työtä Suomeen," Leinikka iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

T-Media on Suomen johtava maineen tutkimiseen sekä strategiseen neuvonantoon keskittynyt yritys. Käytämme liikkeenjohtamisen teoriaan ja tilastotieteeseen perustuvia työkaluja, jotka todentavat maineen liiketoimintavaikutukset. Olemme tehneet yli 2000 Luottamus&Maine-tutkimusta yli 40 maassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta T-Media Oy

Heureka on matkailu- ja ravintola-alan maineikkain – yleisesti alan maine on laskusuuntainen29.6.2023 00:03:00 EEST | Tiedote

T-Median matkailu- ja ravintola-alan Luottamus&Maine 2023 -tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten näkemyksiä ja mielikuvia alan organisaatioista sekä yleisesti koko toimialasta. Alan maine on laskenut viimeisen parin vuoden ajan. Heureka on tutkittujen maineikkain organisaatio – toiseksi ja kolmanneksi maineikkaimmaksi arvioitiin Korkeasaaren eläintarha ja Linnanmäki.

Sote-yritysten maine on parempi kuin alan yleismaine – Lääkärikeskus Aava on onnistunut nostamaan mainettaan eniten15.6.2023 16:43:54 EEST | Tiedote

T-Median vuosittaisessa sosiaali- ja terveysalan Luottamus&Maine-tutkimuksessa selvitettiin kansalaisten mielikuvia ja näkemyksiä alan toimijoista. Maineeltaan vahvimmat organisaatiot ovat Tekonivelsairaala Coxa, Sydänsairaala ja Kuopion yliopistollinen sairaala. Lääkärikeskus Aavan maine kehittyi eniten tutkimuksessa mitatuista organisaatioista. Toimialana sosiaali- ja terveysala on ollut maineen osalta kovilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme