Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Tokion kuvernööri Yuriko Koike puhuu Helsingin kaupungintalolla kasvusta, globaaleista haasteista ja ratkaisuista

Jaa
Media on tervetullut seuraamaan Tokion kuvernööri Yuriko Koiken kaikille avointa luentoa maanantaina 21. elokuuta kello 13.30–14 Helsingin kaupungintalon tapahtumatorille (Pohjoisesplanadi 11–13). Teemana ovat tuolloin kasvun, globaalien haasteiden ja ratkaisujen lisäksi Tokion vetovoimatekijät.

Tokion kuvernööri Yuriko Koike on pormestari Juhana Vartiaisen vieraana Helsingissä 21.–22. elokuuta.

Vierailunsa aikana kuvernöörin ohjelmassa on hänen pitämänsä luennon lisäksi tutustumista useisiin helsinkiläisiin kohteisiin. Helsinki ja Tokio tekevät yhteistyötä eri teemoissa ja vierailun aikana keskustellaan myös uusista yhteistyömahdollisuuksista.

Median ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt

Maanantain 21.8. luentotilaisuutta ei striimata, mutta media on tervetullut paikan päälle. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt maanantaihin 21.8. kello 10 mennessä osoitteeseen: city.helsinki@hel.fi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Esikuvien ja tiedonsaannin vähäisyys estävät tyttöjä lähtemästä startup-yrittäjäksi29.11.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Startup-yrityksistä ylivoimaisesti suurin osa on miesten perustamia. Tähän johtavat asenteet syntyvät usein jo peruskoulun loppuun mennessä. Helsingin kaupungin yritys-, innovaatio-, matkailu- ja työllisyyspalveluista vastaava Business Helsinki on selvittänyt, mikä estää tyttöjä hakeutumasta startup-yrittäjäksi. Tutkimuksessa selvitettiin 9.-luokkalaisten tyttöjen asenteita.

Helsingin ja Slushin yhteistyöllä tavoitellaan osaajia ja uutta yritystoimintaa kaupunkiin29.11.2023 14:00:00 EET | Tiedote

Helsingin kaupungilla ja kasvuyritysalan tapahtuma Slushilla on edelleen yhteinen tavoite. Kasvuyrityskentän tukemisen lisäksi halutaan lisätä kansainvälisten alan toimijoiden tietoisuutta startup-ekosysteemiltään ja elämänlaadultaan korkealle arvostetusta Helsingistä. Uutta luova, kasvava ja innovatiivinen startup-yhteisö on yksi Helsingin ykkösvalteista tiukassa kaupunkien välisessä kilpailussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme