Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: Metaversumi!-kirjan julkistamistilaisuus 28.8.2023

Jaa
Oletko valmis metaversumin ja tekoälyn vallankumoukseen? Nyt tulossa matkaopas johtajille ja uudistajille! Mitä meidän tulee tietää metaversumista, web3:sta ja tekoälystä, ja mitä liiketoimintamahdollisuuksia ne meille luovat?

Metaversumin ennakoidaan kasvavan yhdeksi 2020-luvun suurimmista ilmiöistä. Sen oletetaan uivan kaikkialle ihmisten elämään, työhön, vuorovaikutukseen, yritysten liiketoimintaan ja yhteiskuntaan – aivan kuten internet ja digitalisaatio tekivät aiemmin.

Ilmoittaudu kirjan virtuaaliseen julkistamistilaisuuteen kuulemaan lisää.

Metaversumi!-teoksen on kirjoittanut strategisti ja uudistavan tulevaisuustyön ammattilainen Vesa Auvinen Dazzle Oy:stä. Hän kertoo haastattelumuotoisessa kirjanjulkistamistilaisuudessa, mitä liiketoimintamahdollisuuksia metaversumi- ja web3-ilmiöt sekä tekoäly avaavat ja miten kunkin yrityksen kannattaa näihin uusiin mahdollisuuksiin valmistautua.

Tilaisuudessa puhutaan siitä, miten kirja ja sen konkreettiset esimerkit, vinkit ja strategiatyökalut auttavat hahmottamaan metaversumin uusia strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksia sekä muotoilemaan yritykselle oman metaversumi-yhteensopivan strategian. 

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijalle ja osallistua keskusteluun. Kirjoittajaa haastattelee Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen.

Julkistamistilaisuus striiminä maanantaina 28.8.2023
klo 14.00–14.45

Voit ilmoittautua mukaan Kauppakamarikaupan kautta tästä linkistä tai sähköpostitse osoitteeseen tilaisuudet@helsinki.chamber.fi

Tutustu kirjaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi


Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 09 2286 0259
markkinointi@helsinki.chamber.fi


Arvostelukappaleet: markkinointi@helsinki.chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.

www.kauppakamarikauppa.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Suhdannepulssi: Kuluttajien kohonneet asuntolainakulut heijastuvat myös yritysten liiketoimintaan30.8.2023 09:59:05 EEST | Tiedote

Helsingin seudun yritysten suhdannenäkymistä ovat heikentyneet viime keväästä: 41 prosenttia vastaajista arvioi suhdanteiden heikkenevän paljon tai jonkin verran, parempia näkymiä odottaa vain 19 prosenttia vastaajista. Kaksi viidesosaa vastaajista ilmoitti kuluttajien kohonneiden asuntolainakustannusten heikentävän oman liiketoimintansa edellytyksiä. Seudun väestönkasvu palautui pandemiaa edeltävälle tasolle vuonna 2022, jolloin asukasmäärä kasvoi 19 000 henkeä. Kuluvan vuoden alkupuolella väestönkasvu kiihtyi edelleen ennätyksellisen vilkkaan maahanmuuton ansiosta.

Helsingin seudun kauppakamari: Hallitusohjelma vahvistaa kasvua ja kilpailukykyä16.6.2023 18:59:25 EEST | Tiedote

Hallitusohjelma vahvistaa Suomen kasvua, kilpailukykyä ja julkista taloutta. Kauppakamarin arvion mukaan uuteen hallitusohjelmaan sisältyy toimia, jotka houkuttelevat Suomeen lisää investointeja. Kilpailukykyä parannetaan lisäämällä paikallisen sopimisen mahdollisuuksia. Korkeakoulujen aloituspaikkojen kasvattaminen ja kohdentaminen alueille ja aloille, joilla niille on suurin tarve, on Kauppakamarin pitkään ajama toive osaajapulan ratkaisemiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme