HUS

Suorana HUSista: Aktuellt om ADHD hos barn

Dela
HUS ordnar korta informationsmöten som är öppna för alla om aktuella varierande ämnen. Nästa informationsmöte ordnas den 25.8.2023 kl 10.

Vid evenemanget berättar Eeva Aronen som är professor i barnpsykiatri vid Helsingfors universitet och överläkare i barnpsykiatri vid HUS om ADHD hos barn och behandling av det.

Informationsmötet tar cirka en halv timme.

Informationsmötet sänds direkt på HUS webbplats. Under tillfället har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet.  

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska.

Sändningen som är öppen för alla kan följas på vår webbplats www.hus.fi/sv/suorana-husista. 

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingfors universitetssjukhus är Finlands största aktör inom den specialiserade sjukvården. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet. 

På HUS får nästan 700 000 patienter vård varje år. Hos oss arbetar närmare 27 000 proffs för patientens bästa. Vi ansvarar för ordnandet av specialiserad sjukvård inom Nyland. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar i Finland och inom Södra Finlands samarbetsområde koncentrerats till oss. 

HUS – Den främstavården 

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum