Tampere Filharmonia

MEDIAKUTSU: Tervetuloa iltapäiväteelle ylikapellimestari Matthew Hallsin kanssa ti 29.8.

Jaa
Tampere Filharmonialla on ilo kutsua median edustajat seuraamaan kauden 2023/24 avauskonsertin orkesteriharjoitusta Tampere-taloon, ja sen jälkeen iltapäiväteelle tutustumaan elokuun alussa orkesterin ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana aloittaneeseen Matthew Hallsiin.
Tampere Filharmonian ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Kuva: Touko Hujanen
Tampere Filharmonian ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Kuva: Touko Hujanen


Tervetuloa seuraamaan Tampere Filharmonian kauden avauskonsertin Tervetuloa, Matthew! harjoitusta tiistaina 29.8. klo 13–14 Tampere-talon Isoon saliin. Tänä aikana valokuvaaminen harjoituksessa on medialle sallittu. Harjoitusta johtaa konsertin kapellimestari Matthew Halls.

Harjoituksen päätyttyä on mahdollisuus siirtyä juttutuokioon ylikapellimestari Hallsin seurassa. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa Tampere Filharmonian intendentti Eija Oravuo kertoo orkesterin kuulumisia syyskauden alkaessa, sekä avaa Suomen sinfoniaorkesterien  viime keväänä Innolinkin kanssa toteuttaman kävijätutkimuksen tuloksia. Ylikapellimestari Halls kertoo avauskonsertin ja alkavan konserttikauden ohjelmasta, omasta taustastaan ja tuntemuksistaan uudessa roolissa, sekä vastaa median kysymyksiin. 

Englantilaisen iltapäiväteen makuja tilaisuuteen kattaa Tampere-talon ravintolat.

Ilmoittauduthan mukaan pe 25.8.2023 klo 14 mennessä.

Ilmoittaudu tästä 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta Tampere Filharmonian viestinnästä:
Leena Mäki-Suominen, p. 050 388 7168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tampere Filharmonian ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Kuva: Touko Hujanen
Tampere Filharmonian ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls. Kuva: Touko Hujanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere Filharmonia
Tampere Filharmonia
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

https://www.tamperefilharmonia.fi/

Tampereen kaupunginorkesteri Tampere Filharmonia on 97 muusikon huipputasoinen sinfoniaorkesteri, joka soittaa myös kamarimusiikkia, viihdettä, lastenkonsertteja ja balettia. Orkesterin koti on Tampere-talossa. tamperefilharmonia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonian konserteissa kävijöistä lähes jokainen suosittelisi – livekonsertti voittaa verkkokonsertin ja lipun hintaa pidetään sopivana29.8.2023 14:30:00 EEST | Tiedote

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenorkesterit toteuttivat kevään 2023 aikana valtakunnallisen kävijätutkimuksen, jonka tavoitteena oli selvittää konserteissa kävijöiden tyytyväisyyttä ja toiveita. Tutkimuksen perusteella suomalaisilla orkestereilla on tyytyväistä yleisöä. Tampere Filharmonian tuloksista erottuvat vahva kokemus vakioasiakkuudesta ja korkea sitoutuminen seudun omaan orkesteriin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme