Airbus

Yhdysvaltain armeija teki Airbusin kanssa sopimuksen helikopterien modernisoinnista

Jaa
Yhdysvaltain armeija on tehnyt Airbusin kanssa 27,8 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen armeijan kansalliskaartin Security & Support -pataljoonan varusteiden päivittämisestä. Näin laajennetaan UH-72A Lakota -helikoptereiden kykyä suorittaa päivä- ja yöoperaatioita.
UH-72A
UH-72A

Päivityksiin kuuluu edistynyt liikkuva kartta, parannetut digitaaliset rajapinnat, uudet näytöt, ilmassa tapahtuvan operaation hallintajärjestelmä ja muita järjestelmän parannuksia.

Näin varustellut UH-72A-helikopterit on erityisesti suunniteltu kansalliskaartin käyttöön erilaisissa tehtävissä, kuten huumekaupan torjunnassa ja rajojen valvonnassa.

Sopimuksen mukaisesti päivitykset tehdään 50 helikopteriin, jotka sijaitsevat eri puolilla Yhdysvaltoja. Armeijalla on käytössä kaikkiaan 107 UH-72A:ta.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote kokonaisuudessaan täällä ja liitteenä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintätoimisto Kaiku


Anna-Mari Tiilikainen
Puh. 050 558 0888
airbus(at)kaiku.fi

Kuvat

UH-72A
UH-72A
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

AirbusAirbus

Airbus on vastuullisen ilmailun edelläkävijä turvallisen ja yhtenäisen maailman luomiseksi. Yhtiö tekee jatkuvasti innovaatioita tarjotakseen tehokkaita ja teknologisesti edistyneitä ilmailu- ja puolustusratkaisuja ja -palveluja. Airbus tarjoaa moderneja ja polttoainetehokkaita matkustajakoneita ja niihin liittyviä palveluja. Airbus on myös johtava puolustus- ja turvallisuusalan yhtiö Euroopassa ja yksi maailman johtavista avaruusyrityksistä. Helikoptereissa Airbus tarjoaa tehokkaimmat siviili- ja sotilasratkaisut ja -palvelut maailmanlaajuisesti. www.airbus.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Airbus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme