Kramp Oy

Lakkapää Tornio ja Rovaniemi mukaan Powered by Kramp -myymäläverkostoon

Jaa

Kramp Oy on aloittanut Powered by Kramp -yhteistyön Lakkapää Oy:n kanssa, minkä myötä Lakkapään Tornion ja Rovaniemen myymälöihin on avattu Kramp-osasto. Tornion Kramp-osaston avajaisia vietettiin huhtikuun lopulla ja Rovaniemen avajaiset ovat tiedossa elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Kummankin myymälän valikoimaan kuuluu mm. traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet sekä työvaatteet.

Jo 90-luvun alusta alkaen maatalouskauppaa pyörittäneet Lakkapään veljekset ovat Krampin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita.

Kramp Oy:n kaupallinen johtaja Sami Jerkku: “Yhteistyömme jatkumo Torniossa on lähtenyt hienosti alkuun ja Rovaniemen laajennus samalla konseptilla tuo nyt kattavan valikoiman myös paikallisille asiakkaille. Lakkapään osaava henkilöstö takaa hyvän asiakaspalvelun ja luo näin oikein vahvan yhteyden Krampin ammattilaisille suunnatuille tuotteille”

Rovaniemen myymälän avajaisia vietetään 25. – 26.8.2023. Avajaisten myötä Lakkapää Rovaniemi on Suomen kymmenes Powered by Kramp -myymälä. Yhteistyökumppani Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Krampin valikoimasta kaikki maatalousalan varaosat ja tarvikkeet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Uusi Powered by Kramp -myymälä avataan perjantaina 7.6.6.6.2024 10:13:55 EEST | Tiedote

Meillä on jälleen ilo tiedottaa myymäläverkostomme laajentumisesta, kun Varaosaportti Oy kauppias Matti Pyhtilän johdolla liittyy joukkoomme Limingassa. Nykyisen vahvan varaosamyynnin yhteyteen on rakennettu uutta myymälätilaa 130m² Powered by Kramp -konseptin mukaisesti, ja valikoima on laajentunut maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tuotteilla. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 7.6. klo 9-16.

Alankomaiden suurlähettilään vierailu Kramp Suomen toimistolla3.1.2024 07:40:00 EET | Tiedote

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Kramp Suomen konttorilla joulukuun puolessa välissä. Kramp on Euroopan johtava maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittaja ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. “Oli ilo saada suurlähettiläs vierailulle. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, joten meillä oli paljon keskusteltavaa”, sanoo Sami Jerkku, Kramp Suomen kaupallinen johtaja. ”Kävimme hyvän keskustelun teknologian kehitykseen, varaston optimointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä aiheista.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye