Kramp Oy

Uuden Powered by Kramp -myymälän avajaiset keskiviikkona 17.4.

Jaa

Meillä on ilo tiedottaa, että Powered by Kramp – myymäläverkosto laajenee jälleen uuden kauppiaan myötä, kun Loimaalla Konehuolto Hannu Onnela Oy:n myymälä liittyy mukaan verkostoon.

Loimaalla sijaitsevan Konehuolto Hannu Onnelan myymälätila muuntui Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi.
Loimaalla sijaitsevan Konehuolto Hannu Onnelan myymälätila muuntui Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi.

Hannu Onnela on jo pitkään toiminut Loimaan alueella konehuoltojen parissa mm. Claas, Df, Zetor, Manitou, Hardi ja Samson merkkeihin. Myymälätoiminnot ovat olleet pienemmässä roolissa, mutta nyt noin 120 m2 on muutettu Powered by Kramp -myymäläksi,  minkä myötä entinen kapea maatalous sekä konepuolen valikoima on laajentunut palvelemaan tehokkaasti paikallisia urakoitsijoita sekä maatalousyrittäjiä.

Kauppias Hannu Onnela:  ”Olemme hakeneet jonkun aikaa luotettavaa ja arvostettua kumppania ja kun näin mainoksen Powered by Kramp -kauppiaskonseptista, ajattelin että tuossahan sellainen on.”

Kramp Oy Kaupallinen johtaja Sami Jerkku:Olemme jo pitkään etsineet tälle hyvin potentiaaliselle alueelle vahvaa toimijaa. On ilo toivottaa Hannun tiimi mukaan Krampin ketjuun. Heidän paikallinen kokemus tulee tuomaan vahvan arvon Loimaan alueen koneurakoitsijoille sekä maanviljelijöille.”

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Kramp Suomen logistiikkakeskus Paimiossa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Uusi Powered by Kramp -myymälä avataan perjantaina 7.6.6.6.2024 10:13:55 EEST | Tiedote

Meillä on jälleen ilo tiedottaa myymäläverkostomme laajentumisesta, kun Varaosaportti Oy kauppias Matti Pyhtilän johdolla liittyy joukkoomme Limingassa. Nykyisen vahvan varaosamyynnin yhteyteen on rakennettu uutta myymälätilaa 130m² Powered by Kramp -konseptin mukaisesti, ja valikoima on laajentunut maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tuotteilla. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 7.6. klo 9-16.

Alankomaiden suurlähettilään vierailu Kramp Suomen toimistolla3.1.2024 07:40:00 EET | Tiedote

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Kramp Suomen konttorilla joulukuun puolessa välissä. Kramp on Euroopan johtava maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittaja ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. “Oli ilo saada suurlähettiläs vierailulle. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, joten meillä oli paljon keskusteltavaa”, sanoo Sami Jerkku, Kramp Suomen kaupallinen johtaja. ”Kävimme hyvän keskustelun teknologian kehitykseen, varaston optimointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä aiheista.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye