Kramp Oy

Uusi Powered by Kramp -myymälä avataan perjantaina 7.6.

Jaa

Meillä on jälleen ilo tiedottaa myymäläverkostomme laajentumisesta, kun Varaosaportti Oy kauppias Matti Pyhtilän johdolla liittyy joukkoomme Limingassa. Nykyisen vahvan varaosamyynnin yhteyteen on rakennettu uutta myymälätilaa 130m² Powered by Kramp -konseptin mukaisesti, ja valikoima on laajentunut maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tuotteilla. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 7.6. klo 9-16.

Limingan Varaosaportin valikoima laajeni maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tarvikkeilla.
Limingan Varaosaportin valikoima laajeni maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tarvikkeilla.

Matti Pyhtilä, toimitusjohtaja ” Olimme jo pitkään miettineet laajentaa myös maatalouspuolelle, sillä toimimme vahvalla maatalousalueella ja kysyntää on ollut asiantuntevalle ja palvelevalle kauppiaalle. Myös saatavuus ja hinta on tärkeässä osassa kaupankäyntiä, joten oli helppo ryhtyä Kramp Oy:n kanssa yhteistyöhön.”

Sami Jerkku, Kramp Suomi, kaupallinen johtaja ”Olemme etsineet pitkään alueelle kauppiasta ja keskustelut Varaosaportin tiimin kanssa lähtivät heti oikeille raiteille. Heidän tunnettuutensa asiantuntevana kumppanina alueella sopii mainiosti osaksi Powered by Kramp -konseptia. Toivotamme Varaosaportin lämpimästi tervetulleeksi kauppiasyhteisöömme!"

Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja ja sillä on yli 70 vuoden kokemus alalta. Suomessa Kramp Oy jatkaa kasvuaan. Suomalaisia maatalousalan yrittäjiä palvelee kattava jälleenmyyjäverkosto ja lisäksi täyden palvelun Powered by Kramp -kauppiaita on ympäri Suomea jo 14.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Kramp Suomen logistiikkakeskus Paimiossa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Alankomaiden suurlähettilään vierailu Kramp Suomen toimistolla3.1.2024 07:40:00 EET | Tiedote

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Kramp Suomen konttorilla joulukuun puolessa välissä. Kramp on Euroopan johtava maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittaja ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. “Oli ilo saada suurlähettiläs vierailulle. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, joten meillä oli paljon keskusteltavaa”, sanoo Sami Jerkku, Kramp Suomen kaupallinen johtaja. ”Kävimme hyvän keskustelun teknologian kehitykseen, varaston optimointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä aiheista.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye