McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Torniossa

Jaa
McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Torniossa, kun Tornion McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa. Ravintolassa on käytössä myös Woltin kotiinkuljetuspalvelu.

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee torstaina 31.8.2023 Torniossa, kun Tornion Mäkkäri aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa. Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella.

Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. Palvelu toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoitteluiden mukaan.

”Olemme ilahtuneita siitä, että Foodoran palvelut kattavat nyt myös McDonald’s-ravintolamme Torniossa. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle asiakkaalle mahdollisuuden tilata ruokaa kätevästi suoraan kotiin tai vaikkapa työpaikalle”, kertoo Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille Suomen jokaisen McDonald’s-ravintolan lähialueilla kaikkiaan 38 kaupungissa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. 040 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran jakelualue Tornion McDonald'sista
Foodoran jakelualue Tornion McDonald'sista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 71 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 274 M€ vuonna 2022. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 13 %. Ravintoloista 53 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme