Varkauden Teatteri

Kutsu 110-vuotisjuhlasyksyn ensimmäiseen lehdistötilaisuuteen perjantaina 8.9. klo 13

Jaa

Iltatähti -musiikkikomedia tulee ensi-iltaan 16.9.2023.

Varkauden Teatteri kutsuu teidät sydämellisesti osallistumaan lehdistötilaisuuteen perjantaina 8. syyskuuta 2023 klo 13:00.
Tilaisuus on omistettu Varkauden Teatterin juhlasyksyn tähdelle, Iltatähti -musiikkikomedialle.

Iltatähti on kabareemainen musiikkikomedia, joka pääosissa liihottavat Iltatähti -nimisen vanhainkodin kolme iäkästä asukasta, Olga, Eeva ja Hertta. Daamit tekevät osastollaan lennokkaita siirtymiä uniin ja unelmiinsa - välillä spontaanisti, välillä lääkityksen avulla. Haaveissaan naiset ovat mitä ja keitä haluavat eivätkä heihin yllä aika tai painovoima.
Teos sisältää häpeilemätöntä kasariestetiikkaa sekä parikymmentä musikaaleista, elokuvista ja radiosta tuttua kappaletta menneiltä vuosikymmeniltä.

Lehdistötilaisuudessa pääsette tapaamaan ja haastattelemaan ohjaajaamme, näyttelijöitämme ja koko tuotantotiimiämme. Saatte arvokasta taustatietoa esityksestä, sen luomisprosessista ja sen merkityksestä Varkauden Teatterille. Tilaisuudessa tarjoillaan myös kevyttä purtavaa sekä kahvia tai teetä.

Lehdistötilaisuuden tiedot lyhyesti:

Päivämäärä: Perjantai, 8. syyskuuta 2023
Aika: klo 13:00
Paikka: Varkauden Teatteri, Laivalinnankatu 29, Varkaus

Pyydämme teitä vahvistamaan osallistumisenne lehdistötilaisuuteen viimeistään 4. syyskuuta 2023. Ilmoittautumiset ja mahdolliset tiedot ruoka-aineallergioista pyydämme sähköpostitse osoitteeseen  sari.kaurola@varkaudenteatteri.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Toivomme, että voitte liittyä joukkoomme ja jakaa tämän ainutlaatuisen hetken kanssamme.

Ystävällisin terveisin,

Varkauden Teatteri
Sari Kaurola
markkinointi- ja viestintäsihteeri, AD

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri tunnetaan laajalti laadukkaista musiikkiproduktioistaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varkauden Teatteri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme