Kutsu 110-vuotisjuhlavuotemme viimeisen ensi-illan lehdistötilaisuuteen torstaina 26.10. klo 13

Jaa

Teatterinjohtaja Juha Vuorisen ohjaaman Baskervillen koira -dekkarikomedia tulee ensi-iltaan perjantaina 3.11.2023 klo 19.

Varkauden Teatteri kutsuu teidät sydämellisesti osallistumaan lehdistötilaisuuteen torstaina 26. lokakuuta 2023 klo 13:00.
Tilaisuus on omistettu Varkauden Teatterin juhlasyksyn viimeiselle ensi-illalle eli Baskervillen koira -dekkarikomedialle.

Komediamestari Ken Ludwig on sovittanut Arthur Conan Doylen klassikon vauhdikkaaksi ja hilpeäksi seikkailuksi. Näytelmässä ikoninen parivaljakko, Sherlock Holmes ja tohtori Watson seikkailevat Baskervillen kartanossa ja sitä ympäröivillä nummilla. Nyt Sherlock Holmesilla ja tohtori Watsonilla onkin ratkottavanaan sangen visainen arvoitus!
Komedia vilisee mitä hulvattomampia henkilöhahmoja. Tarina kasvaa vauhdikkaaksi ja hilpeäksi näytelmäksi, jossa viiden näyttelijän voimin näyttämölle pääsee lähes 40 henkilöhahmoa.

Lehdistötilaisuudessa pääsette tapaamaan ja haastattelemaan ohjaajaamme, näyttelijöitämme ja koko tuotantotiimiämme. Saatte arvokasta taustatietoa esityksestä ja sen luomisprosessista. Tämä ensi-illan merkittävyyttä lisää se, että Baskervillen koira on teatterinjohtaja Juha Vuorisen ensimmäinen ohjaus Varkauden Teatterille.

Tilaisuudessa tarjoillaan myös kevyttä purtavaa sekä kahvia tai teetä.

Lehdistötilaisuuden tiedot lyhyesti:

Päivämäärä: Torstai, 26. lokakuuta 2023
Aika: klo 13:00
Paikka: Varkauden Teatteri, Laivalinnankatu 29, Varkaus

Pyydämme teitä vahvistamaan osallistumisenne lehdistötilaisuuteen viimeistään 23. lokakuuta 2023. Ilmoittautumiset ja mahdolliset tiedot ruoka-aineallergioista pyydämme sähköpostitse osoitteeseen  sari.kaurola@varkaudenteatteri.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Toivomme, että voitte liittyä joukkoomme ja jakaa tämän ainutlaatuisen hetken kanssamme.

Ystävällisin terveisin,

Varkauden Teatteri
Sari Kaurola
markkinointi- ja viestintäsihteeri, AD

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri tunnetaan laajalti laadukkaista musiikkiproduktioistaan.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye