Lumme Energia Oy

Lumme Energia tukee liikuntaa ja kulttuuria Liike on energiaa -rahaston kautta

Jaa
Lumme Energia on perustanut Liike on energiaa -rahaston, jonka tavoitteena on lisätä liikkumista, luoda hyvää energiaa, kannustaa yhteistyökumppaneita toimimaan esimerkkinä ja innostaa ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Paikalliset seurat ja yhdistykset voivat hakea toimintatukea vuodelle 2024 rahaston kautta 30.9.2023 mennessä.

”Lasten ja nuorten harrastustoiminta edistää alueellista elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä, ja tässä haluamme olla mukana. Osana yritysvastuutamme tuemme arvokasta työtä, joka usein perustuu vapaaehtoisiin ja talkoovoimiin”, kertoo asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

Tuen määrä voi yhtä toimijaa kohti olla 500–5 000 e ja tuen suuruuteen vaikuttaa yhteistyön laajuus. Rahaston raameihin voi tutustua ja sähköisen hakulomakkeen täyttää osoitteessa lumme-energia.fi/rahasto. Kaikille hakijoille vastataan 31.10.2023 mennessä ja tuen saajat julkistetaan verkkosivuillamme loppuvuoden aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

+358503500512https://www.lumme-energia.fi

Lumme Energia

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

Lumme Energian uusi, tekoälyä hyödyntävä sähkönkäytön seurantapalvelu auttaa kuluttajia energiakriisissä24.2.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Lumme Energia on julkaissut uuden älykkään sähkönkulutuksen seurantanäkymän osaksi sähköistä OmaLumme-palveluaan. Ruotsalaisen IT-yritys Eliqin kanssa laadittu kulutuksenseuranta jaottelee tekoälyn avulla kuluttajan käyttämän sähkön energiankäyttökategorioihin. Tämä auttaa tunnistamaan, mistä energiankäyttöä voi vähentää. Näin yksityiskohtainen näkymä on vielä poikkeuksellinen ominaisuus suomalaisilla energiayhtiöillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme