Lenovo Suomi

Lenovo esittelee tulevaisuuden hybridityötä tukevia laitteita ja ohjelmistoja

Jaa

Lenovo™ julkaisi uusia huippuluokan teknisiä työkaluja ja tarvikkeita, jotka on räätälöity vastaamaan nykypäivän etätyöntekijöiden dynaamisiin, alati muuttuviin tarpeisiin. Uusi näyttö, ohjelmisto ja lisävarusteet on suunniteltu paitsi parantamaan nykypäivän etä- ja hybridityöntekijöiden valmiuksia, myös vastaamaan niihin haasteisiin, joita yritykset kohtaavat digitalisoidessaan toimintojaan eri osastoilla. Lenovon tutkimukset osoittavat, että etätyöntekijöiden ja globaalien tiimien hallinta on edelleen yksi tietohallintojohtajien keskeisistä tehtävistä.Siksi uusissa laitteissa on yhdistetty vaikuttava prosessointiteho, mukaansatempaava 3D-teknologia ja edistynyt tietoturva, jotka tukevat etätyöntekijöiden tarpeita.

  • Ammattimaisille sisällöntuottajille tarkoitettu ThinkVision™ 27 3D -näyttö tarjoaa saumattomat 3D-tehosteet ja reaaliaikaisen katseenseurannan ilman tarvetta erillisille 3D-laseille 
  • Uudet Lenovo Wired VOIP Headset ja Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 -kuulokkeet tarjoavat korkealaatuisia ääniratkaisuja hybridiympäristössä työskenteleville. Ensimmäisen tuotemalliston langallisissa kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus. Ne sopivat yhteen suosituimpien kokousalustojen kanssa
  • Etätyötä ja kestävän kehityksen tavoitteita tukeva pilvipohjainen Lenovo Device Manager tarjoaa paranneltuja uusia ominaisuuksia, kuten kattavan tekoälypohjaisen energianhallintaratkaisun, joka hallitsee tehokkaasti käytössä olevia laitteita ja optimoi virrankäytön
  • Uutta kokoonpanoa täydentää lisäksi valikoima käytännöllisiä ja mukavia reppuja: Lenovo ThinkPad Professional 16inch Backpack Gen 2ThinkPad Professional 16inch ja 14inch Topload Gen 2.

"Tutkimukset osoittavat, että yli puolet2 it-johtajista investoi digitaaliseen murrokseen ja työkaluihin, jotka vähimmäisvaatimuksien täyttämisen lisäksi tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta sekä tuottavuuden että yhteistyön parantamiseksi", sanoo Lenovon Intelligent Devices Groupin Global Innovation Centerin vanhempi varatoimitusjohtaja Johnson Jia. "Tänään julkistamamme uudet laitteet ja ohjelmistot ovat olennainen osa yhtenäistä ekosysteemiä, joka hyödyntää tehokasta prosessointitehoa, mukaansatempaavaa visualisointia ja mukautuvia ohjelmistoja."

ThinkVision 27 3D -näyttö

Lenovo esittelee 27-tuumaisen ThinkVision 27 3D -näytön, jossa on 2D ja 3D-yhteensopivuus ilman erillisiä laseja. Näyttö on suunniteltu mukaansatempaavaan luomiseen, yhteydenpitoon ja yhteistyöhön.

ThinkVision 27 3D -näyttö tarjoaa kiehtovan 3D-kokemuksen ilman 3D-laseja. Yhdessä reaaliaikaisen katseenseurannan kanssa sen vaihdettava lentikulaarinen linssi mahdollistaa yhä luonnollisemman 3D-katselukokemuksen. 

ThinkVision 27 3D -näyttö parantaa tuottavuutta vähentämällä lisälaskentatehon tarvetta 3D-renderöinnissä ja tarjoamalla yhdenmukaisen käyttökokemuksen niin 2D- kuin 3D-tiloissa. 4k-tarkkuus yhdistettynä 99 prosentin kaksoisväritarkkuuteen (DCI-P3, Adobe RGB) luo näytöstä ihanteellisen työkalun ammattimaisille sisällöntuottajille. 3D-näyttö heijastaa käyttäjän silmiin kaksi itsenäistä kuvaa siten, että kumpikin silmä näkee kohteen hieman eri kulmasta. Tämä prosessi tuottaa terävän kuvan ja syvyyshavainnon luonnollisessa ja tehokkaassa stereoskooppisessa visualisoinnissa. ThinkVision 27 3D -näytössä on myös sisäänrakennetut kaiuttimet ja liitäntävaihtoehdot, kuten esimerkiksi usb-c-telakointi® ja modulaarinen kameratuki.

Yhdessä 3D Explorer -ohjelmiston kanssa uusi 3D-näyttö muodostaa kattavan ekosysteemin 3D:n luomiseen ja kuluttamiseen. Näyttö tarjoaa helppokäyttöisen alustan, jolla käyttäjät voivat hyödyntää kaikkia 3D-sovelluksiaan3 sekä mahdollisuuden optimoida työ ja mukavuus parantaen samalla laitehallintaa ja tehokkuutta. 3D Explorer -alusta tuo sisällöntuottajien käyttöön hyödyllisiä työkaluja, kuten 3D-soittimen 3D-tehosteita sisältävien videoiden ja tiedostojen katseluun, suunnittelu- ja tuottavuusohjelmistojen tuen sekä SDK:n 3D-sovellusten rakentamiseen. Uusia ominaisuuksia päivitetään ajan myötä 3D-kokemuksen parantamiseksi. 

Lenovon ammattilaistason kuulokkeet – paranna keskittymistäsi missä tahansa

Lenovon uudet ammattikäyttöön tarkoitetut kuulokkeet, joissa on tasainen äänenlaatu ja paranneltu mukavuus, on suunniteltu neuvottelupuheluiden hybridimaailmaan. Ne on sertifioitu Microsoft Teamsille™, Zoomille™ ja optimoitu muille valituille johtaville alustoille. Lenovo Wired VOIP Headset ja Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 -kuulokkeiden johdossa olevat puhelunhallintanäppäimet helpottavat käyttöä. Kuulokkeiden usb-c-liitin (usb-a-sovittimella) parantaa yhteensopivuutta ja vaihdettavat korvatyynyt lisäävät käyttömukavuutta. Korvatyynyt mahdollistavat myös aktiivisen melunvaimennuksen.

Lenovo Device Manager: etätyön tehostamista parannetuilla virranhallintaominaisuuksilla

Lenovo laajentaa Device Managerin ominaisuuksia, kuten pilvipohjaista, kosketuksetonta pikakäyttöönottoa, joka auttaa organisaatioita hallitsemaan laitekantaansa tehokkaasti. Uusimpiin parannuksiin kuuluvat lisäksi turvallisempi etäskannaus ja Windowsin BIOSin, ohjainten ja laiteohjelmistojen päivitys sekä keskitetyt virranhallintaominaisuudet koko laitteistolle.

Lenovo Device Managerin vaiheittain lanseerattavat virranhallintaominaisuudet on nyt yhdistetty kätevästi yhdelle sivulle. Ensimmäinen vaihe mahdollistaa ehdot täyttävien Windows-tietokoneiden ja SmartEdge-laitteiden hallinnan. Lisäksi Lenovo ThinkPad -laitteille otetaan käyttöön PeakShift-ominaisuus, joka vaihtaa virrankulutuksen automaattisesti akkuun ruuhka-aikoina. Myöhemmin esitellään Lenovo Device Manager -laitteidenhallinta, joka sisältää virranhallinnan (lepotila-/nukkumisasetusten määrittäminen) ja Dashboard-widgetin, jotka muodostavat kattavan, tekoälypohjaisen virranhallintaratkaisun.

Lenovo Device Manager muodostaa energiakustannusten säästöraportin, joka perustuu aikataulutettuun käyttöön ja virranhallintaan. Tekoälyominaisuuksia hyödyntävä järjestelmä auttaa jokaista laitetta vastaanottamaan optimoidun virranhallintatoiminnon.

ThinkPad Professional 16 tuuman Backpack Gen 2

Lenovon 16 tuuman reppu on valmistettu korkealaatuisista, kevyistä materiaaleista. 70 prosenttia ulkoisista materiaaleista on valmistettu kierrätetystä polyeteenitereftalaatista (PET). Reppu on suunniteltu pitämään kannettavat tietokoneet ja lisävarusteet järjestyksessä niin, että ne eivät rikkoudu liikkumisen aikana. Tilava päälokero ja erillinen pehmustettu lokero sopivat enintään 16 tuuman kannettaville tietokoneille. Neljä lisätaskua pitävät tärkeät lisätarvikkeet järjestyksessä, ja älykäs kaapelipaikka mahdollistaa laitteiden lataamisen tien päällä4. Lisäksi matkaystävällinen olkahihna helpottaa kantamista. 

ThinkPad Professional 16 tuuman ja 14 tuuman Topload Gen 2

Topload-laukut tarjoavat kevyen ja kestävän tavan kuljettaa kannettavaa tietokonetta ja sen lisävarusteita. 16- ja 14-tuumaiset laukut on valmistettu kestävistä premium-materiaaleista, ja 89 % ja 88 % ulkomateriaaleista on valmistettu kierrätetystä PET:stä. Molemmissa laukuissa on useita taskuja tavaroiden järjestelyä varten, pehmustettu olkahihna sekä lisähihna, jonka avulla tietokonelaukku on helppo kiinnittää käsimatkatavaroihin. 16-tuumainen versio sisältää myös suuren päälokeron erillisen kannettavan tietokoneen lokeron lisäksi sekä älykkään kaapelipaikan tien päällä lataamista varten.4 

Hinnat ja saatavuus7

  • Lenovo ThinkVision 27 3D -näyttö on saatavilla helmikuussa 2024, hinta alkaen 2 999 euroa (sis. alv)7
  • Lenovon langalliset VOIP-kuulokkeet ovat saatavilla lokakuussa 2023, hinta alkaen 49,99 euroa (sis. alv)7
  • Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 on saatavilla lokakuussa 2023, hinta alkaen 129,99 euroa (sis. alv)7
  • Lenovo Device Manager on heti saatavilla 12 dollaria/laite/vuosi Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Kiinassa. Se on saatavilla EMEA-alueella marraskuusta 2023 alkaen.7
  • Lenovo ThinkPad Professional 16 tuuman reppu Gen 2 on saatavilla joulukuussa 2023, hinta alkaen 84 euroa (sis. alv)7
  • Lenovo ThinkPad Professional 16 tuuman ja 14 tuuman Topload Gen 2 -kotelot ovat saatavilla joulukuussa 2023, hinta alkaen 79 euroa (sis. alv) ja 54 euroa (sis. alv)7

Lenovo ThinkVision 27 3D Monitor

Display

Size

27-inch

Panel

IPS 3-side NearEdgeless

2D Resolution

3840 x 2160

3D Resolution

1920 x 2160

3D FoV / Distance

40 / 60-100 cm

Brightness (2D / 3D tvp.)

310 nits

Surface

Anti-Reflection

CR

1000:1

3D Tech

Switchable lenticular lens with eye-tracking

Color Gamut

99% DCI-P3, 99% Adobe RGB, 100% sRGB, 100% BT 709

Color Accuracy

Factory calibration, Avg. ∆E<2 on DCI-P3, Adobe RGB

Refresh Rate

60Hz

Connectivity

Port

2x HDMI 2.1 (TMDS) 

1xDP1.4 

USB Type-C® (HBR3) 

RJ45 

Audio Out

USB Hub

Upstream: 1 x USB 3.2 Gen 1 (by USB Type-C)

Downstream: 5 x USB 3.2 Gen 1 (1 by Type-C)

USB-C PD

Up to 100W

MC60 Support

Yes

Others

Special Features

3D Explorerfactory color calibration

Cable

DP, USB Type-C, HDMI, USB, power

Package

Pulp cushion

System

Minimum PC Requirements

Intel® Core™ i5 7400/3.00GHz; NVIDIA® GeForce® GTX 1050; 16GB DDR5

O/S Support

Minimum required: Windows 10 64-bit

 Lenovo Wired VoIP Headset

Audio

Speaker Size

32mm

Sensitivity

86 dBSPL at 1mW - 1kHz

Max Input Power

30 mW

Frequency Range

20 Hz – 20 kHz

Bandwidth – Music Mode

Wideband

Bandwidth – Speak Mode

Full Band

Microphone

1 Unidirectional Mic

Mic Sensitivity

-40 dBV/Pa at 1 kHz

Mic Frequency Range

100 Hz – 8 Khz

Connectivity

Interface

USB-C and USB-A (via USB-C to USB-A Converter)

Cable Length

Headset to Control Box: 60cm

Control Box to USB-C Plug: 118cm

Design

Packed Dimensions

192mm x 227mm x 75mm

7.56 in x 8.94 in x 2.95 in

Weight

Headset with Cable: ~140g (0.31lbs)

Packed: ~ 405g (0.89lbs)

Interface

Volume +- button

Teams button/Hook button

Microphone Mute/Unmute button

LED indication on Control Box:

-        Mute/Unmute

-        Teams message notification

-        Teams Call notification

Other

Certifications

Microsoft Teams

Zoom

Warranty

2 Years

 Lenovo Wired ANC Headset Gen 2

Audio

Speaker Size

32mm

Sensitivity

86 dBSPL at 1mW - 1kHz

Max Input Power

30 mW

Frequency Range

20 Hz – 20 kHz

Bandwidth – Music Mode

Wideband

Bandwidth – Speak Mode

Full Band

Microphone

1 Mic for talking, 2 Mics for active noise cancellation (ANC)

Mic Sensitivity

-40 dBV/Pa at 1 kHz

Mic Frequency Range

100 Hz – 8 Khz

Connectivity

Interface

USB-C and USB-A (via USB-C to USB-A Converter)

Cable Length

Headset to Control Box: 60cm

Control Box to USB-C Plug: 118cm

Design

Packed Dimensions

188mm x 227mm x 75mm

7.40 in x 8.94 in x 2.95 in

Weight

Headset with Cable: ~145g (0.32lbs)

Packed: ~ 416g (0.92lbs)

Interface

Volume +- button

Teams button/Hook button

Microphone Mute/Unmute button

ANC On/Off

LED indication on Control Box:

-        Mute/Unmute

-        Teams message notification

-        Teams Call notification

Other

Certifications

Microsoft Teams

Zoom

Warranty

2 Years

1 The Resilient CIO: Lenovo Global Study of CIOs 2023

PwC Pulse Survey, August 2022

Availability and capabilities of apps may vary by geography.

4 Separate battery pack / power bank is required for charging.

Video-enabled USB-C cable or USB-C-to-HDMI adaptor required; TV or monitor must have HDMI port or USB-C video-in port.

6 Requires Windows 365 cloud subscription.

Prices may not include tax and do not include shipping or options and are subject to change without notice; additional terms and conditions apply. Reseller prices may vary. On-shelf dates and color options may vary by geography and products may only be available in select markets. All offers subject to availability. Lenovo reserves the right to alter product offerings, features and specifications at any time without notice.

LENOVO, THINKVISION, THINKPHONE and THINKPAD are trademarks of Lenovo. MOTOROLA, the Stylized M Logo, MOTO and the MOTO family of marks are trademarks of Motorola Trademark Holdings, LLC. INTEL, INTEL CORE, the Intel logo, and other Intel marks are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries. ZOOM is a trademark of Zoom Video Communications, Inc. DROPBOX is a trademark of Dropbox, Inc. USB Type-C® and USB-C™ are registered trademarks of USB Implementers Forum. BLUETOOTH is a trademark of Bluetooth Special Interest Group (SIG). NVIDIA and GEFORCE are trademarks of NVIDIA Corporation. Inc.  All other trademarks are the property of their respective owners. ©2023, Lenovo Group Limited.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Lenovo Suomi
Linnoitustie 6 C
02600 Espoo

https://www.lenovo.com/fi/

Lenovo

Lenovo Groupin (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) liikevaihto tilivuonna 21/22 oli 70 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja yritys on Fortune Global 500 -listan sijalla 171. Lenovo työllistää 75 000 ihmistä ympäri maailmaa ja palvelee miljoonia asiakkaita päivittäin 180 markkina-alueella. Lenovon visio on tarjota älykkäämpää teknologiaa kaikille, ja se on jatkanut menestystään maailman johtavana pc-palveluntarjoajana laajentamalla toimintojaan infrastruktuuriin, mobiililaitteisiin sekä älykkäisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Tämä muutos yhdessä Lenovon innovaatioiden kanssa rakentaa osallistavampaa, luotettavampaa ja kestävämpää digitaalista yhteiskuntaa kaikille. Lisätietoja Lenovosta: https://www.lenovo.com/fi/fi/. Uutiset ja tiedotteet löydät StoryHubista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lenovo Suomi

Lenovo julkaisi jouluksi uusia innovaatioita pelaamiseen, ohjelmistoihin, visuaalisiin elementteihin ja lisävarusteisiin1.9.2023 07:06:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään useita uusia tuotteita ja ratkaisuja vuosittaisessa joululanseerauksessaan. Portfolion uusiin lisäyksiin – joihin kuuluvat tekoälyn tehostamat pelialan innovaatiot, uraauurtava 3D-näyttö, ohjelmistoratkaisut, monipuoliset lisävarusteet ja paljon muuta – voi tutustua täällä. Pelaa tien päällä: Lenovo Legion™ Gaming -käsikonsoli ja lisävarusteet vapauttavat pc:n ääreltä Uusi Lenovo Legion Go on Lenovon ensimmäinen pelaamiseen tarkoitettu Windows-käsikonsoli, joka antaa pelaajille enemmän vapautta pelata missä tahansa. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta käsikonsolissaan. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsiko

Lenovo esittelee Legion 9i:n – maailman ensimmäisen tekoälyviritetyn pelikannettavan integroidulla nestejäähdytysjärjestelmällä1.9.2023 07:04:00 EEST | Tiedote

Lenovo™ julkaisi tänään Lenovo Legion™ 9i:n (16", 8), maailman ensimmäisen 16-tuumaisen pelikannettavan, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä1. Lenovo Legion 9i täydentää Legion-mallistoa, johon kuuluvat myös Lenovo Legion Pro- ja Lenovo Legion Slim -sarjat sekä Lenovo Legion -näytöt ja oheislaitteet. Tänään julkistettiin myös Lenovo Legion 16" Gaming Backpack GB700 ja GB400: kaksi reppuvaihtoehtoa, jotka suojaavat ja helpottavat kannettavan tietokoneen mukana pitämistä. "Lenovo Legion 9i on Legion-pelikannettavien innovaatioiden uusin huippu. Lenovo Legion 9i on Legion-ekosysteemin ensimmäinen kannettava tietokone, jossa on integroitu nestejäähdytysjärjestelmä ja laitteiston tekoälypiirin viritys. Taottu hiilikuituinen A-kansi tarkoittaa kevyempää kannettavaa tietokonetta pelaajille ja luoville tekijöille, jotka vaativat vain parasta", sanoo Jun Ouyang, Lenovon varatoimitusjohtaja ja kuluttajaliiketoimintasegmentin pääjohtaja Intelligent Devices Groupissa. "Haastamme itsemme

Lenovo esittelee uuden Legion Go -käsikonsolin ja lisävarusteet1.9.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Lenovo julkaisi tänään Lenovo Legion Gon, Lenovon ensimmäisen pelaamiseen tarkoitetun Windows-käsikonsolin. Lenovo Legion Go on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat pelilaitteiltaan huipputason tekniikkaa ja visuaalisuutta. Uusien micro-OLED-varusteltujen Lenovo Legion -lasien ja uusien Lenovo Legion E510 7.1 RGB -in-ear-pelikuulokkeiden ohella Lenovo Legion Go on merkittävä laajennus Legion -ekosysteemiin, joka koostuu pelilaitteista, näytöistä, lisävarusteista, ohjelmistoista ja palveluista. Uusi Lenovo Legion Go tuo Windows-tietokoneen pelitehon käsikonsolikokoon AMD Ryzen™ Z1 -sarjan suorittimilla ja 8,8 tuuman Lenovo PureSight -pelinäytöllä Uudet Lenovo Legion -lasit hyödyntävät micro-OLED-tekniikkaa tarjoten suuren näytön katselukokemuksen taskukokoisena Mukaansatempaavan pelikokemuksen takaamiseksi uusissa Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear -kuulokkeissa on korkean resoluution 7.1-tilaääni monitoimiohjaimella. "Olemme ylpeitä siitä, että Lenovo Legionista on tullut pelaa

Palvelujohtoinen liiketoiminta vahvassa kasvussa – Lenovo investoi miljardi dollaria tekoälyinnovaatioihin17.8.2023 10:01:21 EEST | Tiedote

Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) julkisti tänään ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksensa. Sen mukaan konsernin liikevaihto oli 12,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nettotulos 191 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria muiden kuin Hongkongin tilinpäätösstandardien (HKFRS)[1] perusteella. Muiden kuin pc-liiketoimintojen liikevaihto oli 41 prosenttia konsernin liikevaihdosta, ja palvelujohtoinen liiketoiminta saavutti vahvan kasvun ja jatkuvan kannattavuuden, mikä osoittaa Lenovon älykkään muutosstrategian tehokkuutta. Konserni jatkaa ennakoivia toimia pitääkseen kulujen ja liikevaihdon suhdeluvun joustavana, edistääkseen vastuullista kannattavuutta ja investoidakseen samalla kasvuun ja muutokseen. Lenovo on edelleen sitoutunut kaksinkertaistamaan innovaatioinvestoinnit keskipitkällä aikavälillä, mukaan lukien 1 miljardin Yhdysvaltain dollarin lisäinvestoinnit kolmen vuoden aikana tekoälyn käyttöönoton nopeuttamiseksi yrityksissä kaikkialla maailmassa – erityisesti tekoälylaitteiden, -i

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme