
Pitopalveluyrityksellä ennätysvilkas kesä – "Maistuvaan ruokaan halutaan satsata"
Koronavuosina hiljentynyt seuraelämä on jälleen vilkastunut, mikä näkyy myös pitopalveluyrityksen arjessa. Pirkanmaalaisella Pepper Cateringillä on takanaan ennätysvilkas kesä – siitä ovat pitäneet huolta yritystapahtumat sekä yksityistilaisuudet ristiäisistä muistotilaisuuksiin.

Pepper Cateringin palvelupäällikkö Tiina Soininen on työssään huomannut, että kokonaisvaltaisen pitopalvelun rinnalla niin sanotun tilausruuan toimitukset ovat lisääntyneet.
”Tilausruokatoimituksia olemme kuluneen kesänkin aikana tehneet varsin laajalla valikoimalla ja maantieteellisestikin eri puolille Pirkanmaata. Yritykset tilaavat meiltä tarjoiluja esimerkiksi toimistolla tai muualla järjestettäviin tiimipäiviin. Yksityisasiakkaista tyypillisiä ovat esimerkiksi saunaillan tai mökkiviikonlopun merkeissä rentoutuvat ystäväporukat”, Soininen kertoo.
Perhejuhlat perinteisissä merkeissä
Hääpareja pitopalveluyrityksessä on palveltu jo vuosia, mutta tänä päivänä moni tilaa tarjoilut myös pienempiin perhejuhliin kuten muistotilaisuuksiin, syntymäpäiville, valmistujaisiin, rippijuhliin ja ristiäisiin.
”Asiakkaamme kertovat monesti, että haluavat itsekin nauttia elämänsä tärkeistä päivistä yhdessä lähipiirinsä kanssa keittiössä uurastamisen sijaan. Tarjoiluiden osalta perhejuhlissa päädytään usein melko perinteisiin vaihtoehtoihin, mutta niihinkin voi halutessaan yhdistää ripauksen yllätyksellisyyttä. Parasta palautetta oikeastaan onkin, kun osaa ehdottaa jotakin, mitä asiakas ei itse olisi osannut ajatellakaan”, Tiina Soininen sanoo.
Yritystilaisuuksissa mikään idea ei ole liian villi
Asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet ovat Pepper Cateringin tyypillisiä yritystapahtumia, mutta moni yritys palkitsee myös henkilöstöään esimerkiksi kesäjuhlien tai pikkujoulujen merkeissä. Yrityspuolella haetaan usein yllätyksellisyyttä ja se näkyy myös tarjoiluissa.
”Smokehouse Barbeque on ollut tämän kesän ehdoton hitti, ja sehän menee näyttävyytensä ansiosta ihan ohjelmanumeronakin. Lempeästi matalassa lämpötilassa savustettava ruoka on suussa sulavaa, enkä ihmettele, että se on nopeasti noussut muoti-ilmiöksi. Kysyntää riittää, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli mielii isossa peräkärrysavustimessa valmistuvia herkkuja”, palvelupäällikkö Meri Hovilainen sanoo.
”Yritystapahtumiin liittyy monesti jokin teema, jonka toivotaan ulottuvan ruoka- ja juomapuoleen sekä luonnollisesti myös kattaukseen. Viime aikoina on juhlittu retrohenkisesti 80- ja 90-lukujen teemabileissä tai vaihtoehtoisesti 1920-luvun tyyliin. Mieleeni ovat jääneet myös sirkusteemaiset vappujuhlat överidonitseineen ja muine värikkäine tarjoiluineen”, Hovilainen jatkaa.
Hyvät eväät kasvuun
Pepper Catering toimii Pirkanmaalla ja palvelee asiakkaitaan noin 80 kilometrin säteellä Tampereesta. Tampereen maine Suomen vetovoimaisimpana kaupunkina näkyy pitopalveluyrityksessä monella tapaa. Suuret urheilutapahtumat ja konsertit ovat innoittaneet yrityksiä järjestämään omia tilaisuuksiaan, joista on mukava lähteä yhdessä jatkamaan iltaa hyvän ruuan ja juoman päälle.
”Yhä useammin hyvä ruoka mielletään tilaisuuden keskeiseksi onnistumisen elementiksi, mikä on tietysti hienoa. Itse nautin, kun pääsen kulkemaan asiakkaan rinnalla koko matkan aina ensimmäisestä kyselystä juhlatilan valojen sammuttamiseen asti. Siinä pääsee itsekin osaksi asiakkaan tarinaa, ja siksi me pepperiläiset teemme työtämme täydellä sydämellä”, Hovilainen sanoo.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Timo HannulaOperatiivinen johtajaPepper Catering Oy
Puh:+358405386181timo.hannula@peppercatering.fihttps://peppercatering.fi/Kuvat



Linkit
Pepper Catering on tamperelainen cateringpalvelu, jonka asiakkaita ovat yksitysiasiakkaat, yritykset ja ammattimaiset tapahtumajärjestäjät Pirkanmaalla ja sen lähiympäristössä. Pepper Catering vastaa vuosittain yli 800:n yksityisjuhlan ja yritystilaisuuden ruokapalvelusta. Pepper Catering on osa Restbar Groupia.
Restbar Group on pirkanmaalainen perheyhtiö, jonka ravintoloita ovat Pepperit Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla, Oliver´s Pirkkalassa sekä Olutravintola Konttori sekä henkilöstöpalveluyritys Staffy. Lisäksi Restbar Groupiin kuuluu pitopalvelua harjoittava Pepper Catering sekä DJ- ja karaoketoimintaan keskittyvä ohjelmayhtiö Popmaster.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restbar Group
Älä anna lattean tunnelman pilata hääpäivää19.1.2023 13:34:44 EET | Tiedote
Hääjuhlan tunnelma on taattu, kun bändi on buukattu? Ei välttämättä. Siinä missä bändi viihtyy takahuoneessa tai saapuu paikalle vasta illan hämärtyessä, luo ammattitaitoinen DJ hääjuhliin ikimuistoisen tunnelman aina ensimmäisten vieraiden saapumisesta viimeisiin perävaloihin asti.
Tamperelainen olutravintola hemmotteli asiakkaitaan peräti 1035 eri oluella vuonna 202218.1.2023 14:31:23 EET | Tiedote
Tamperelainen Olutravintola Konttori tunnetaan olutharrastajien piireissä nopeasti kiertävästä olutvalikoimastaan. Siitä huolimatta ravintolan väelle oli yllätys, että vuotta 2022 tilastoitaessa päästiin kokonaan uudelle tuhatluvulle myytyjen olutlaatujen määrässä.
New record: Finnish beer restaurant indulged its customers with no less than 1,035 different beers in 202218.1.2023 14:31:22 EET | Press release
Finnish Olutravintola Konttori is known among beer enthusiasts for its fast-rotating beer selection. Nevertheless, it came as a surprise to the restaurant folks that the number of beers sold exceeded one thousand in the 2022 statistics.
Pitopalvelujen joulusesonki on jo alkanut - Moni haluaa vähentää stressiä ja tilaa jouluruuat valmiina8.11.2022 13:18:35 EET | Tiedote
Joulu asetellaan ruokakauppoihin vuosi vuodelta aikaisemmin – esimerkiksi joulukalenterit ja -suklaat ilmestyivät hyllyille tänä vuonna jo lokakuun alkupuolella. Ilmiö näkyy myös pitopalveluyrityksissä, joissa perinteiseen juhlaan aletaan valmistautua hyvissä ajoin.
Musiikkialalla ennätyksellisen vilkas kesä – ”Ihmiset haluavat nyt laulaa ja tanssia.”26.9.2022 07:30:00 EEST | Tiedote
Koronan kurittamat ravintolat ja tapahtuma-ala elävät nyt uutta nousua ja yritykset kirivät takaisin parin vuoden taukoa henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien järjestämisessä. Positiivinen vire näkyy myös musiikkialan yritysten tilauskirjoissa – esimerkiksi tamperelaislähtöisen DJ- ja karaokepalvelua tarjoavan Popmaster Oy:n kesä oli ennätyksellisen vilkas ja yhtiö uskoo kysynnän voimakkaan kasvun jatkuvan.