Restbar Group

Bar Ihku tarjoilee Suomen parasta karaokea

Jaa

Leviltä maailmanvalloituksensa vuonna 2009 aloittanut Bar Ihku tunnetaan ennen kaikkea ainutlaatuisesta karaoke-elämyksestään, josta pääsevät ilta illan jälkeen nauttimaan niin oman elämänsä supertähdet kuin yleisön puolella viihtyvät illanviettäjätkin. Mitkä ovat Bar Ihkun menestysreseptin ainesosat?

Karaokelaulaja Oulun Ihkussa, nainen mikrofoni, iloinen meininki.
Ihkussa laulu raikaa. Ravintolassa halutaan panostaa siihen, että esitys on tähtihetki esiintyjälle. Oleellista on se, että kappale kuulostaa mahdollisimman hyvältä myös yleisölle. Kuva otettu Ihku Oulussa. KUVA: Tunturiviihde Oy

Karaokea seitsemänä päivänä viikossa ja paikkakunnan parhaat bileet – ei ihme, että Bar Ihku tunnetaan läpi Suomen. Levin lisäksi Ihkun tunnelmaan pääsee nykyään myös Rukalla, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Karaoke valikoitui Ihkun vetonaulaksi hieman sattumalta.

”Olen aina tykännyt itse laulaa, kuten havaintojeni mukaan todella monet muutkin suomalaiset. Ei siinä sen kummempaa. Jälkiviisaana voi toki todeta, että yökerhon ja karaokebaarin yhdistelmä toimii oikein hyvin. Jengi tykkää”, Tomi Keisala sanoo.

Keisala on mies Bar Ihkujen taustalla ja työskentelee nykyisin ravintoloita pyörittävän Tunturiviihde Oy:n kehitysjohtajana.

Oman elämänsä supertähtiä

Tomi Keisala kertoo, että Bar Ihkun karaoke-elämys syntyy pienistä asioista. Äänentoistolaitteet ovat ravintoloissa huippuluokkaa, samoin valot. Sopiva kappale valitaan karaokevihosta, ja toive käydään henkilökohtaisesti kertomassa karaoken vetäjälle.

”Meille on tärkeää, että jokainen laulaja on illan suurin tähti omalla vuorollaan. Jo painetun biisivihon selailu saa aikaan positiivista kihelmöintiä, joka sitten huipentuu omaan esitykseen. Se, että kohtaamme kaikki laulavat asiakkaamme henkilökohtaisesti, takaa niin laulajalle itselleen kuin yleisölle myönteisen kokemuksen ilman esimerkiksi alkoholin aiheuttamia ylilyöntejä”, Keisala muotoilee.

”Siitä olen ylpeä, että vaikka yrityksenä olemme kasvaneet ja avanneet uusia ravintoloita, olemme kaikilla paikkakunnilla pystyneet pitämään karaokessa sen korkean tason, josta meidät tunnetaan”, hän jatkaa.

Ammattitaitoinen karaokejuontaja on tärkein

Ihkuissa karaokea vetävät ammattitaitoiset juontajat – oman henkilöstön lisäksi karaokea juontavat Popmasterin kokeneet, Ihkujen tarjoaman karaoke-elämyksen saloihin perehdytetyt tekijät. Popmaster on Suomen suurin DJ- ja karaokepalveluyhtiö, jossa työskentelee kaikkiaan yli 150 musiikkialan ammattilaista.

”Vaikka kuinka ravintolan puitteet olisivat kunnossa, niin tunnelmaa on vaikea taikoa ilman ammattitaitoista juontajaa. Meillä vetäjät ovat oikeita showmiehiä ja -naisia – monet luonnonlahjakkuuksia ja lähestulkoon ilmiöitä omalla tontillaan”, Keisala sanoo.

Yhteistyö Popmasterin kanssa tuo Ihkuille erityisesti joustavuutta ja mahdollisuutta kouluttaa uusia tekijöitä alalle. 

”Kokopäiväiseen työhön voimme luonnollisesti palkata vain rajallisen määrän tekijöitä, ja Popmasterin avulla pystymme täydentämään rosteriamme. Yhteistyömme toimii erinomaisesti”, Keisala toteaa.

Popmaster kouluttaa jatkuvasti uusia tekijöitä

Popmaster toimii ponnahduslautana musiikkialan työntekijöille. Vuoden 2023 aikana Popmasterin riveihin palkattiin peräti 48 uutta DJ:tä ja karaokejuontajaa. Rekrytoinnista ja henkilökunnan koulutuksesta Popmasterilla vastaa liiketoimintapäällikkö Teemu Lahtinen

”Haluamme olla Suomen paras työnantaja DJ- ja karaokealalla. Laaja ja osaava henkilökuntamme mahdollistaa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme – ja edelleen heidän asiakkailleen. Yksistään tämän kevään aikana järjestämme työntekijöillemme 15 koulutusta, joiden teemat vaihtelevat DJ-toiminnan perusteista baarityöskentelyyn. Popmasterin missiona on luoda asiakkaille parhaat bileet ikinä – ilta toisensa jälkeen, ja siksikin yhteistyömme Bar Ihkun kanssa toimii niin hyvin”, Lahtinen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Karaokelaulaja Oulun Ihkussa, nainen mikrofoni, iloinen meininki.
Ihkussa laulu raikaa. Ravintolassa halutaan panostaa siihen, että esitys on tähtihetki esiintyjälle. Oleellista on se, että kappale kuulostaa mahdollisimman hyvältä myös yleisölle. Kuva otettu Ihku Oulussa.
Lataa
Karaokelaulaja Ihkussa laulamassa, nainen ja mikrofoni, iloinen meininki, yökerhovalaistus.
Ihkussa jokainen laulaja saa olla hetken tähti. Oulussa laulu raikasi.
Lataa

Linkit

Lisätietoa Tunturiviihde Oy:stä

Tunturiviihde Oy pyörittää viittä Bar Ihku -ravintolaa Levillä, Rukalla, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Lisäksi ravintolaperheeseen kuuluu kaksi Pub Old Mates -pubia Levillä ja Tampereella.

Lisätietoa Popmaster Oy:stä

Popmaster on Suomen suurin DJ- ja karaokepalveluja tarjoava ohjelmatoimisto. Vuonna 2023 yrityksen kautta tehtiin yli 6000 DJ- ja karaokekeikkaa ympäri Suomea.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restbar Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye