Artome Oy

Artome yhdistää designing ja teknologian helppokäyttöiseksi viestintävaunuksi

Jaa

Suomalainen kasvuyritys Artome palkittiin arvostetulla Red Dot -tunnustuksella parhaasta tuotteen designista, Computer and Information Technology -kategoriassa. Kyseisen "Dotin" sai yrityksen Artome M10 -tuote, joka yhdistää projektorin ja äänijärjestelmän helposti liikuteltavaksi viestintävaunuksi, joka tarjoaa myös mahdollisuudet videokonferensseihin sekä hybridiesittämiseen. 

Red Dot -kilpailuun osallistuu vuosittain noin 20 000 tuotetta 60:sta eri maasta, jotka edustavat eri kategorioita. Red Dot -organisaatio luonnehti kilpailua tänäkin vuonna erittäin kovatasoiseksi, sillä jokainen osallistunut tuote edusti heidän mukaansa poikkeuksellisen hyvää designia. 

Artome M10 -tuotteen muotoilu sai alkunsa, kun aiemmin Artomen kalusteissa käytetystä projektorimallista julkaistiin päivitetty versio ja päädyttiin suunnittelemaan täysin uudennäköinen tuote projektorin ehdoilla. Tuotteen suunnittelusta ovat vastanneet kaksi muotoilun ammattilaista, arkkitehti Sini Koivisto ja Artomen oma muotoilija, Joel Hautala. Hänen aikaansaannostaan on eri komponenttien saumaton yhteensulautuminen ja Koiviston kädenjälkeä on puolestaan tuotteen ulkomuoto. Hän on saanut olla mukana suomalaisen muotoilun viennissä maailmalle jo aiemminkin, sillä hän on mm. suunnitellut ilmeen ja muotoilukonseptin Frameryn tunnetuille hiljaisille tiloille. 

Lue lisää täältä: https://artome.fi/fi/2023/06/artome-palaa-yhdysvaltoihin-tuplavoittajana/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Artome on vuonna 2016 perustettu heinolalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa audiovisuaalisella teknologialla varustettuja designkalusteita. Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta. Artome valmistaa Heinolan tehtaalla siirrettäviä plug-and-play ominaisuuksin varustettuja älykalusteita esittämiseen, oppimiseen ja moneen muuhun -vain mielikuvitus on rajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Artome Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme