Kramp Oy

Powered by Kramp –myymäläverkosto laajenee jälleen

Jaa

Meillä on ilo tiedottaa, että Powered by Kramp -myymäläverkostomme laajenee jälleen uuden kauppiaan myötä, kun pitkäaikainen kumppanimme Viljo Tavaratalo Oy liittyy mukaan. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään Kiuruvedellä perjantaina 15.9. klo 10 alkaen. Avajaisten myötä Viljo Tavaratalo on Suomen 11. Powered by Kramp -myymälä.

Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa. Viljo Tavaratalo Oy on Kiuruveden merkittävin maatalousalan jälleenmyyjä, jolla on pitkä kokemus tarvikekaupasta. Muuhun toimintaan liittyy Stihl- sekä Husqvarna-edustus, Veikon Kone -ketjun kodinkoneet sekä rengasmyynti. Uutena edustuksena mukaan tuli myös Agritekin konemyynti.

Myymälästä n. 200 m² on nyt muuntautunut Powered by Kramp -konseptin mukaiseksi laajentuneilla valikoimilla, jotka kattavat muun muassa traktorin varaosat, maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet, eläin- ja aitaustarvikkeet, metsätalous- ja korjaamotarvikkeet, työvaatteet sekä työkalut ja voiteluaineet.

Kauppias Mikko Remes:Luontainen jatkumo yhteistyölle on tiivistää sitä entisestään. KRAMP tuntee ja tunnistaa, mitä asiakkaamme tarvitsevat toimintansa ylläpitämiseen. Ketju pellolta ruokapöytään tai tienaurauksesta pitäjänperukoille on asia, jota kumpikin arvostamme.”

Kramp Oy:n kaupallinen johtaja Sami Jerkku:Pitkäaikainen yhteistyömme saa nyt uuden, asiakkaille selkeämmän muodon. Kiuruvesi on maataloudessa yksi maan potentiaalisimmista kunnista ja uskomme tämän vahvistavan Viljo Tavaratalon asemia palvelemaan asiakkaita entistäkin tehokkaammin ja paremmin. Viljo Tavaratalo on hyvin tunnettu ja kokenut toimija alueella, ja uskomme yhteistyömme tuovan vahvan lisän alueen viljelijöille sekä urakoitsijoille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Kramp Oy - Suomen laajin maatalousalan varaosa- ja tavikevalikoima

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Uusi Powered by Kramp -myymälä avataan perjantaina 7.6.6.6.2024 10:13:55 EEST | Tiedote

Meillä on jälleen ilo tiedottaa myymäläverkostomme laajentumisesta, kun Varaosaportti Oy kauppias Matti Pyhtilän johdolla liittyy joukkoomme Limingassa. Nykyisen vahvan varaosamyynnin yhteyteen on rakennettu uutta myymälätilaa 130m² Powered by Kramp -konseptin mukaisesti, ja valikoima on laajentunut maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tuotteilla. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 7.6. klo 9-16.

Alankomaiden suurlähettilään vierailu Kramp Suomen toimistolla3.1.2024 07:40:00 EET | Tiedote

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Kramp Suomen konttorilla joulukuun puolessa välissä. Kramp on Euroopan johtava maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittaja ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. “Oli ilo saada suurlähettiläs vierailulle. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, joten meillä oli paljon keskusteltavaa”, sanoo Sami Jerkku, Kramp Suomen kaupallinen johtaja. ”Kävimme hyvän keskustelun teknologian kehitykseen, varaston optimointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä aiheista.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye