Kymen Seudun Osuuskauppa

Kouvolan Prismakeskuksen erikoisliikkeitä avautuu uusissa liiketiloissa

Jaa

Kouvolan Prismakeskuksessa toimii monipuolinen valikoima eri alojen erikoisliikkeitä. Ensimmäiset liikkeet pääsevät muuttamaan uusiin myymälätiloihin Prisman kassalinjaston edustan kauppakäytävälle maanantaina 18.9.2023. KSO:n Emotion Kouvola ja Hiuspalvelu Prisma Kouvola avautuvat 28.9.2023.

Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt ovat loppukesän ja alkusyksyn ajan painottuneet kauppakäytävän liiketiloihin. Prisman kassalinjaston eteen on rakentunut uusia toimitiloja Prismakeskuksen erikoisliikkeille. Ensimmäisenä uusiin tiloihin muuttavat Ajan-Kello, Parturi-kampaamo Priima, Silmäasema ja Veikkaus Pelaamo.

Emotion Kouvola uudistuu ja KSO Hiuspalvelu saa uuden toimipisteen

Emotion Kouvolan ja KSO Hiuspalvelu Prisma Kouvolan avajaisia vietetään torstaina 28.9.2023. Myymälä muuttaa ja on suljettu 18.–27.9.2023 välisen ajan.

Kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion Kouvola uudistuu ja yhteiseen liiketilaan avautuu uusi kuusipaikkainen KSO Hiuspalvelut -toimipiste. Emotion-myymälän pinta-ala ja valikoima laajenevat sekä myymälän palveluihin kuuluu jatkossa Studiopalvelut -konsepti, josta saa pikameikit, juhla- ja häämeikit, ripsien ja kulmien värjäykset sekä korvien rei’itykset. KSO Hiuspalvelu on koko perheen parturi-kampaamo, josta saa kattavat palvelut leikkauksista ja värjäyksistä hiusten rakennekäsittelyihin.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskauppa 10-vuotta – lähes 200 miljoonan euron investoinnit tukevat maakunnan palvelurakenteen kehittymistä ja alueen työllisyyttä27.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Kymen Seudun Osuuskaupan tammi-elokuun liikevaihto oli 340,0 milj. euroa, jossa kasvua oli + 5,6 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tammi-elokuun operatiivinen tulos oli 13,5 milj. euroa (edv. 9,6 milj. euroa). Vuoden 2023 investoinnit kohoavat ennätystasolle, noin 33 milj. euroon. Tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuotta viettävä KSO on investoinut toiminta-aikanaan yhteensä yli 190 milj. euroa toimialueensa palveluiden kehittämiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme