Sunborn Events

Terhi Gröhnistä Savoy-teatterin ravintoloiden myyntipäällikkö

Jaa

Terhi Gröhn on aloittanut 18. syyskuuta Sunborn Events Oy:n operoimien Savoy-teatterin uusien ravintoloiden ja cateringin myyntipäällikkönä. Gröhn tulee vastaamaan Savoy-teatterin uusien ravintolapalveluiden myynnistä ja kehittämisestä yhdessä uuden ravintolatiimin ja Helsingin kaupungin operoiman Savoy-teatterin kanssa. 

Terhi Gröhn on aloittanut 18.9. Sunborn Events Oy:n operoimien Savoy-teatterin uusien ravintoloiden ja cateringin myyntipäällikkönä.
Terhi Gröhn on aloittanut 18.9. Sunborn Events Oy:n operoimien Savoy-teatterin uusien ravintoloiden ja cateringin myyntipäällikkönä.

Gröhn on työskennellyt Sunborn Eventsillä myyntitehtävissä Logomossa sekä Helsingin Kulttuuritalolla syksystä 2021 alkaen. Loppusyksystä avattavasta, täysin uudesta ravintolakokonaisuudesta tulee Sunborn Eventsin lippulaivatuote aivan Helsingin ytimessä. Tuolloin avataan Savoy-teatterin yhteydessä toimiva 200-paikkainen lounas- ja show & dinner -ravintola sekä Eteläesplanadilla sijaitseva 80-paikkainen viini- ja samppanjabaari.

– Kyseisessä korttelissa toimiviin yrityksiin kohdistuu todella kovat odotukset. Savoy-teatterin uudessa ravintolakokonaisuudessa on kuitenkin äärettömän paljon potentiaalia, ja uskon, että pystymme nämä odotukset täyttämään. Uusien ravintolapalveluiden saaminen asiakkaiden tietoisuuteen on aina iso ammatillinen haaste, mutta samalla suuri kunnianosoitus Sunborn Eventsiltä, että juuri minä olen mukana uusien toimintojen kehittämisessä heti alkumetreiltä lähtien. Hihat on käärittävä heti, mutta odotan sitä jo innolla, Gröhn kuvailee.

Ennen työskentelyään Sunborn Eventsillä, Gröhnillä on takanaan pitkä ura erilaisista tapahtuma-alan myyntitehtävistä nimenomaan Helsingissä.

– Savoy-teatterin ravintolatoiminta tulee olemaan merkittävä uusi lisä Sunborn Eventsin toimintoihin, ja koko Sunborn-konsernille, aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Vaikka olemme aiemmin toimineet Helsingissä, meillä ei ole kokemusta Helsingin ydinkeskustasta. Terhillä on pitkä kokemus ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan myyntitehtävistä sekä Sunbornilla että muilla työnantajilla. Hän tuntee pääkaupunkiseudun asiakaskuntaa ja omaa siellä hyvät verkostot. Terhin avulla pääsemme hyödyntämään valmiita, hyviä asiakassuhteita. Uskomme, että toiminta Esplanadin puiston kupeessa pääseekin loppusyksystä hyvin vauhtiin, sanoo Sunborn Groupin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

Lisätietoja:

Terhi Gröhn
myyntipäällikkö 
Sunborn Events Oy 
p. 044 556 6192 
terhi.grohn@sunbornevents.fi

Avainsanat

Sunborn Events Oy

Sunborn Events Oy on ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys ja osa perheomisteista Sunborn Groupia. Sunborn Events Oy vastaa ravintola-, tapahtuma- ja cateringpalveluista muun muassa Turun Logomossa sekä Turun linnassa ja toteuttaa vuosittain myös kymmeniä tapahtumia. Sunborn-konserniin kuuluvat lisäksi muun muassa Naantalin ja Ruissalon Kylpylät. Konsernissa onkin jo 50 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina tasokkaista ravintoloista palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

Succeföreställningen om Edith Piafs liv kommer till Helsingfors och Åbo i december23.8.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sunborn Events och Hollstenevents tar den franska musikföreställningen Piaf! The Show till Finland för första gången. Piaf! The Show, regisserad av Gil Marsallan, är en tribut till den mest hyllade sångerskan i Frankrikes historia, Edith Piaf, och berättar den otroliga livshistorien om den lilla sparven från Paris genom hennes oförglömliga sånger. Musikupplevelsen kan ses på Musikhuset i Helsingfors söndagen den 3 december och på Logomo i Åbo måndagen den 4 december.

Edith Piafin elämästä kertova menestysshow Helsinkiin ja Turkuun joulukuussa23.8.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Sunborn Events ja Hollstenevents tuovat ensi kertaa Suomeen ranskalaisen Piaf! The Show -musiikkispektaakkelin. Gil Marsallan ohjaama Piaf! The Show on kunnianosoitus Ranskan kaikkien aikojen arvostetuimmalle laulajalle Edith Piafille, ja se kertoo Pariisin varpusen uskomattoman elämäntarinan hänen unohtumattomien laulujensa kautta. Musiikkielämys on mahdollista nähdä Helsingin Musiikkitalossa sunnuntaina 3. joulukuuta ja Turun Logomossa maanantaina 4. joulukuuta.

Ovet auki kulttuurinnälkäisille – keväällä Kulttuuritalolla poikkeuksellinen kattaus15.2.2022 12:33:36 EET | Uutinen

Helsingin Kulttuuritalolle tulee ennätyksellisen vilkas kevät. Rajoitusten poistuttua keikkoja ja tapahtumia järjestetään nyt historiallisen paljon. Kevään kalenterissa on jo yli 50 tapahtumaa konserteista stand-upiin ja seminaareihin. Lisää tapahtumia julkaistaan vielä kevään aikana, kertoo Sunborn Eventsin aluejohtaja Sami Hokkanen. Kevään kattauksesta Hokkanen nostaa esiin mm. toukokuussa Kulttuuritaloon saapuvan Macy Grayn, SF-Bluesin 20-vuotisjuhlakonsertin (Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm), Postmodern Jukeboxin, joka versioi nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin, Sami Hedbergin juhlakiertueen ja Jethro Tullin konsertin. Kultsan keväässä on luvassa myös drag-artistien esityksiä. Kesää kohti mentäessä meno alkaa kansainvälistyä entisestään - kesäkuussa nähdään mm. Mew, Hanson, Gogol Bordello, Iggy Pop ja Tom Odell. Myös yritystilaisuuksia järjestetään selvästi enemmän. "Kulttuuritalon kokoustilojen kysyntä on jo herännyt. Nyt on hyvä aika varmistaa kokousp

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme