Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville ja Yrittäjien presidenttitenttiin 6. - 7.10.

Jaa

Mitä kerrottavaa presidenttiehdokkailla on yrittäjille? Mitkä ovat yrittäjien tunnelmat? Mitkä yritykset palkitaan Valtakunnallisilla yrittäjäpalkinnoilla?

Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne seuraamaan Suomen Yrittäjien Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä Poriin Enersense Areenalle eli Isomäen jäähalliin 6. - 7.10.2023 (Metsämiehenkatu 21). Suureen yrittäjäviikonloppuun odotetaan 1 300 yrittäjää ja yrittäjyyden ystävää.  

Mediainfo perjantaina 6.10. klo  10.00  

Medialle tarkoitettu tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 6.10. klo 10.00. Tiedotustilaisuus järjestetään Isomäen jäähallissa (Saunakabinetti, 3. krs.). Yrittäjille ajankohtaisista asioista kertovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen ja Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja (9.10. alkaen) Nina-Mari Turpela ja väistyvä toimitusjohtaja Markku Kivinen. 

Yrittäjien presidenttitentti lauantaina 7.10. klo 13.45 

Yrittäjien presidenttitentissä kohtaavat ehdokkaat Mika Aaltola, Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Olli Rehn ja Alexander Stubb. Tentti järjestetään lauantaina 7.10. 13.45–14.45. Sen juontaa toimittaja, tietokirjailija Jari Korkki. 

Tenttiä voi seurata suorana verkosta yrittajat.fi/tentti. Tentistä julkistetaan kuvia median käyttöön viipymättä yrittajapaivat.kuvat.fi.  

Mikäli media haluaa striimata tentin omiin kanaviinsa, tästä pyydetään kertomaan ennakolta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Lauantai-illan gaalassa pääministeri puhuu ja palkitaan yrittäjiä  

Yrittäjäpäivien teemana on markkinointi, myynti ja kasvu. Tutustu tapahtuman ohjelmaan tästä

Viikonloppu huipentuu lauantai-illan Yrittäjägaalaan kello 19 alkaen. Päähuomion gaalassa vievät yrittäjäpalkinnot: illalla ratkeaa, mitkä yritykset palkitaan arvostetulla ja tunnetulla Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla, Vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla ja Vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla. Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan yhdessä Fennian kanssa.   

Juhlapuheen gaalassa pitää pääministeri Petteri Orpo.  

Median työskentely, ilmoittautuminen ja rekisteröityminen  

Medialle on varattu työskentelytilat jäähallista tapahtuma-ajaksi (Mediatila A2-käytävällä). Työskentelytilasta on kuva- ja ääniyhteys päälavalle. 

Ilmoittautumiset viimeistään 29.9.2023 viestintäjohtaja Janika Tikkalalle janika.tikkala@yrittajat.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko median tiedotustilaisuuteen perjantaina, Yrittäjien presidenttitenttiin lauantaina vai gaalaan lauantaina. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli edustamasi media striimaa tentin.  

Gaalaan osallistuvia pyydetään ilmoittamaan erikoisruokavalioista.  

Median edustajat rekisteröityvät ilmoittautumispisteessä tapahtumapaikalla. 

Median yhteyshenkilöt   

Viestintäjohtaja Janika Tikkala, janika.tikkala@yrittajat.fi, p. 046 923 4386  

Tietoa majoituksesta, käytännönjärjestelyistä, median työskentelytiloista jne.: tapahtumatuottaja Anne Eronen, p. 050 4088 460, anne.eronen@yrittajat.fi

Yrittäjiltä tiedotteita ja kuvia median käyttöön  

Yrittäjät julkistaa verkkosivuillaan Yrittajat.fissä mediatiedotteen tiedotustilaisuudesta ja uutisia koko tapahtuman ajan. Palkittavista yrittäjistä julkistetaan yhtä lailla tiedotteita ja uutisia verkossamme gaalan aikana noin kello 23.00.  

Viikonlopun aikana median vapaaseen käyttöön julkistetaan kuvia. Suora osoite kuviin: yrittajapaivat.kuvat.fi  

Tule mukaan viikonlopun tunnelmaan sosiaalisessa mediassa!  

Osallistu sosiaalisessa mediassa keskusteluun aihetunnisteilla #VYP2023, #yrittäjät ja #yrittäjäpäivät. Seuraa Twitterissä ja Instagramissa @suomenyrittajat.  

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme