Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Influenssa- ja koronarokotukset aloitetaan marraskuussa

Jaa

Kausi-influenssa- ja koronarokotukset aloitetaan Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen (Keusote) kaikilla terveysasemilla marraskuun aikana. Rokotusten ajanvaraus käynnistyy porrastetusti 4.10. klo 8.

Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle influenssarokotuksesta on merkittävää hyötyä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) verkkosivustolla on kattava lista riskiryhmistä ja muista maksuttomaan influenssarokotteeseen oikeutetuista henkilöistä: 

Kenelle ilmainen influenssarokote? (THL.fi)

Jos ei kuulu THL:n määrittelemiin, maksuttoman influenssarokotuksen saaviin ryhmiin, voi tehdä kausi-influenssarokotteiden reseptipyynnön netistä Keusoten rokotuspalveluiden sivulta tai soittaa puhelinajanvaraukseen. Tällöin rokotus haetaan apteekista omakustanteisesti ja varataan aika rokotukseen. 

Koronarokotteen saavat maksutta  

Koronarokotteita ei ole saatavilla reseptillä apteekista. 

Ajanvaraus alkaa 4.10. porrastetusti 

Rokotusten ajanvaraus käynnistyy porrastetusti 4.10. Ajan voi varata sähköisesti tai puhelimitse. 

– Otamme syksyn aikana käyttöön uuden järjestelmän sähköiseen ajanvaraukseen. Influenssa- ja koronarokotusten ajanvaraukset ovat ensimmäiset uudessa järjestelmässä tehtävät ajanvaraukset. Varaudumme uuden järjestelmän käyttöönottoon sekä suureen käyttäjämäärään avaamalla ajanvarauksen porrastetusti asukkaan sukunimen perusteella, kertoo Keusoten asiakkuuspäällikkö Miia Seistilä-Kyle

Jos asukas on oikeutettu kumpaankin rokotteeseen maksutta, saa hän samalla ajanvarauksella sekä korona- että influenssarokotteen. 

Sähköinen ajanvaraus: www.keusote.fi/rokotuspalvelut  

  • Keskiviikkona 4.10.2023 klo 8 alkaen sukunimen ensimmäiset kirjaimet A-H.

  • Torstaina 5.10.2023 klo 8 alkaen sukunimen ensimmäiset kirjaimet I-S. 

  • Perjantaina 6.10.2023 klo 8 alkaen kaikki asukkaat. 
     

Puhelinajanvaraus p. 019 226 0665 (ma-pe klo 8–16) 

Valitse linja 1. Valinnan tehtyäsi voit sulkea puhelimen, ja takaisinsoittopyyntö rekisteröityy. Soitamme sinulle takaisin viikon sisällä rokotusajan sopimiseksi. 

  • Keskiviikkona 4.10.2023 klo 8 alkaen sukunimen ensimmäiset kirjaimet L-Ö. 

  • Keskiviikkona 11.10.2023 klo 8 alkaen sukunimen ensimmäiset kirjaimet A-K. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miia Seistilä-Kyle 
Asiakkuuspäällikkö  
miia.seistila-kyle@keusote.fi  
p. 050 497 2477

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Hyvinvointialueen investointisuunnitelma vuosille 2025–28 aluevaltuustoon1.12.2023 16:24:21 EET | Tiedote

Keski-Uudenmaan aluehallitus käsitteli kokouksessaan 28.11.23 hyvinvointialueen investointisuunnitelmaa. Hyvinvointialueen on vuosittain laadittava investointisuunnitelma, mikä sisältää tiedot seuraavaa tilikautta seuraavien neljän vuoden aikana aloitettavista investoinneista ja investointeja vastaavista sopimuksista. Aluehallitus päätti esittää, että aluevaltuusto hyväksyy investointisuunnitelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme