Pro Rautatie ry

Kutsu matkailuwebinaariin 10.11.

Jaa

Tervetuloa webinaariimme pe 10.11. klo 9–11, jossa käsittelemme raideliikennettä tällä kertaa osana matkailua. Miten raideliikennettä voidaan hyödyntää matkailuelinkeinossa, osana matkailun matkaketjuja ja matkailukohteiden saavutettavuutta? Ilmoittaudu mukaamme kuulolle!

Rinkat selässä selin kameraan seisakkeella odottavia matkustajia, taustalla saapuva juna.
Ilmoittaudu mukaan 10.11. järjestettävään webinaariin! Tänä vuonna junayhteys Hillosensalmen seisakkeelle Repoveden kansallispuiston läheisyyteen jatkuu lokakuun loppupuolelle saakka. Kouvolan kaupunki

Aika: pe 10.11. klo 9–11

Paikka: Teams-webinaari

Ohjelma pe 10.11. (tarkentuu)

9.00 Webinaarin avaus, tervetuloa! Pro Rautatie ry:n hallituksen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult

  • Pyöräliitto, Heli Laukkanen
  • Visit Tampere, Bike & Rail –konsepti, Matti Pollari
  • Lapin Matkailuelinkeinon Liitto, Nina Forsell
  • Kouvolan kaupunki, Raija Sierman-Henttonen
  • VR, Juho Hannukainen
  • Yhteenveto, päätössanat, Pro Rautatie ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Petteri Portaankorva

11.00 Webinaari päättyy

Tervetuloa ilmoittautumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet! Maksuton webinaari järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pro Rautatie ry on liikennepoliittinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää raideliikennetoiminnan yleisiä edellytyksiä Suomessa. Jäseniä ovat kunnat, maakuntaliitot, yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt. Ota seurantaan Twitter-tilimme @ProRautatie.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pro Rautatie ry

Pro Rautatien hallitusohjelmatavoitteet julkaistu: Raideliikenteen osuus kasvuun4.11.2022 08:23:14 EET | Tiedote

Raideliikenteeseen panostaminen heijastuu koko yhteiskunnan muuhun toimintaan: investointi raiteisiin ja niiden junaliikenteeseen tuo elinkeinoelämälle lisää toimintakykyä ja luo parempia mahdollisuuksia ulkomaankaupalle, lisää ihmisten liikkumisvaihtoehtoja, vaikuttaa työssäkäynti- ja opiskelumahdollisuuksiin sekä vapaa-aikaan ja näiden kautta asumismahdollisuuksiin parantaen alueiden saavutettavuutta. Raideliikenteen yleisiä edellytyksiä edistävä Pro Rautatie ry julkisti hallitusohjelmatavoitteensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye