Kutsu Käyttötilasimulaatioon 24.10.

Jaa

Huumeiden valvottujen käyttötilojen kansalaisaloite on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kokea, mitä valvottu käyttötila tarkoittaisi käytännössä.

Kutsumme teidät mukaan A-klinikkasäätiön, Diakonissalaitoksen ja Tukikohdan järjestämään simulaatioon, joka avaa ikkunan asiakkaan näkökulmaan ja antaa mahdollisuuden kokea käyttötilojen toiminnan ja hyödyt.

Järjestämme käyttötilasimulaation ti 24.10.2023 matalan kynnyksen kohtaamispaikka Osiksessa, Helsingin Hakaniemessä (os. Näkinkuja 4). Simulaatio on kahden tunnin mittainen ja niitä järjestetään kolme: klo 9-11, klo 12-14 ja klo 15-17.

Käyttötilasimulaation osallistujat kokevat heille jaetun roolin puitteissa käytännössä sen, miten valvottu käyttötila voisi toimia ja millainen asiakaspolku paikan päällä rakentuu. Lopuksi tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia näkökulmia keskustelun ja päätöksenteon tueksi.

Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittauduthan pian, viimeistään perjantaina 13.10.2023.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >> 

Kutsumme paikan päälle myös kansanedustajia.

Lisätietoja:

A-klinikkasäätiö, Kohtaavan työn päällikkö Annuska Dal Maso
p. 050 356 6207, annuska.dalmaso@a-klinikkasaatio.fi

Diakonissalaitos, vaikuttamistyön päällikkö Miinukka Tuominen-Hakoila
p. 040 705 8256, miinukka.tuominen-hakoila@hdl.fi

Tukikohta, toiminnanjohtaja Ron Furman
p. 040 820 2564, ron.furman@tukikohta.org

Käyttötilasimulaation järjestävät yhteistyössä A-klinikkasäätiöTukikohta ry ja Diakonissalaitos. Käyttötilasimulaatio on päihteetön.

Tietoja julkaisijasta

A-klinikkasäätiö on addiktioiden asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihde- ja riippuvuushaittoja. Rakennamme inhimillisempää yhteiskuntaa ja keskitymme toiminnassamme etenkin kohtaavaan työhön, verkkoauttamiseen ja addiktiotutkimukseen. A-klinikkakonserniin kuuluu säätiön omistama A-klinikka Oy, joka tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-klinikkasäätiö

Maksuton matalan kynnyksen terapiapalvelu vastaa nuorten kasvaviin mielenterveyshaasteisiin10.4.2024 09:01:44 EEST | Tiedote

Nuorten mielenterveyspalveluiden tarve on ollut hälyttävän suurta ja jonot palveluihin ovat pitkiä (Kouluterveyskysely 2023, Nuorisobarometri 2022). Mielenterveyden haasteet näkyvät kotona, kouluissa, työpaikoilla sekä vapaa-ajalla. Lasten ja nuorten keskus ja A-klinikkasäätiön Nuortenlinkki tarjoavat yhteistyössä videovälitteistä terapiapalvelua alle 29-vuotiaille, mahdollistaen nopean pääsyn terapiatapaamiseen.

Hallituksen suunnitelmat heikentävät lasten ja nuorten hyvinvointia9.4.2024 08:45:10 EEST | Tiedote

A-klinikkasäätiö, Aseman Lapset ja Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry ovat vakavasti huolissaan hallituksen suunnittelemista toimista, jotka kohdistuvat heikoimmassa asemassa oleviin lapsiin ja nuoriin. Samalla kun hallitus suunnittelee alkoholin saatavuuden lisäämistä, kohdistetaan lasten ja nuorten kanssa tehtävään työhön isoja leikkauksia. Merkittävästi heikentymässä ovat niin etsivän nuorisotyön, nuorten työpajojen, lastensuojelun jälkihuollon kuin Kelan matalan kynnyksen kuntoutuspalveluiden toimintaedellytykset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye