Myllyhoitoyhdistys ry

Kutsu: Seminaari addiktioista ja päihdehoidosta 22.11.

Jaa

Miten addiktio näkyy nuorten elämässä, entä millaista on somelääkärin työ? Millaisia ongelmia on päihdepalveluissa, ja miksi asiakkaiden yhdenvertaisuus ei siellä aina toteudu? Miten sitkeästä läheisriippuvuudesta pääsee eroon? Maksuttomassa seminaarissa puhuvat somelääkäri Atte Virolainen (Lääkäri Atte), laulaja-lauluntekijä Jippu ja oikeustieteen tohtori Heidi Vanjusov.

Addiktiot eli riippuvuudet tulevat yhteiskunnalle kalliiksi, inhimillisestä kärsimyksestä puhumattakaan. Hoitamaton päihderiippuvuus voi johtaa työkyvyttömyyteen, rikollisuuteen tai ennenaikaiseen kuolemaan. Myös nuorten lisääntyneiden huumekuolemien taustalla on usein vakava huumeriippuvuus. Mitä paremmin ymmärrämme riippuvuuksia, sitä viisaammin niitä on mahdollista käsitellä, kohdata ja hoitaa.

Myllyhoitoyhdistyksen maksuton Rohkeutta muutokseen -koulutuspäivä 22.11. pureutuu riippuvuuksiin ja päihdehoidon kipukohtiin. Tapahtumassa esiintyvät somelääkäri Atte Virolainen, laulaja-lauluntekijä Jippu, oikeustieteen tohtori Heidi Vanjusov, Myllyhoitoyhdistyksen kunniapuheenjohtaja Hannu Ekholm ja Taikuri Luttinen. Medialla on mahdollisuus haastatella esiintyjiä etukäteen sovitusti.

Tilaisuus järjestetään tiedekeskus Heurekassa Vantaalla sekä hybridinä verkossa ke 22.11. klo 9-15.30. Kyseessä on samalla Myllyhoitoyhdistyksen 40-vuotisjuhla.

Tapahtuma on avoin kaikille, joita aihe kiinnostaa. Tervetulleita ovat esimerkiksi päättäjät, sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat, työyhteisöjen edustajat, median edustajat ja kansalaiset. Koulutuspäivä on avoin mutta edellyttää ilmoittautumista. Paikan päällä Heurekassa paikkoja on rajallisesti, ilmoittauduthan 8.11. mennessä. Lounas on omakustanteinen. Etätapahtumaan voi ilmoittautua 20.11. asti.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://myllyhoitoyhdistys.fi/2023/09/08/rohkeutta-muutokseen-koulutuspaiva-ja-40-vuotisjuhla-22-11-2023/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Myllyhoitoyhdistys on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka työntekijät ja verkostot omaavat laajasti riippuvuuksiin liittyvää asiantuntemusta. Yhdistyksen tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, päihderiippuvuuteen tai muihin haitallisiin riippuvuuksiin sairastuneiden ja heidän läheistensä auttaminen sekä toipumiskeskeisen riippuvuushoidon kehittäminen.

Lisätietoja: www.myllyhoitoyhdistys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Myllyhoitoyhdistys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye