Minerva Kustannus

Juuri kun luulit tietäväsi totuuden...

Jaa

Vangitseva psykologinen trilleri valheista, joita kerromme toisillemme, ja valheista, joihin haluamme uskoa itse.

Vuosia sitten koulutyttö Jess Tidy esitti opettajaansa Mark Winteriä vastaan shokeeraavan syytöksen. Vaikka Mark vakuutti syyttömyyttään, seuraukset olivat karut. Mark tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankilaan.
Läpi koko painajaisen Karen Winter seisoi miehensä rinnalla lujasti päättäneenä suojella perhettään. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin Jess on palannut, ja totuus tuosta yöstä alkaa vihdoin paljastua.
Kuten edellisessä menestysteoksessaan Liian lähellä, Amanda Reynolds pitää lukijan tiukasti otteessaan läpi yllättävien juonenkäänteiden.

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki läpimurtonsa vuonna 2017 ensimmäisellä teoksellaan Liian lähellä. Kirjasta on tehty Viaplaylle kuusiosainen tv-sarja Close To Me.

Amanda Reynolds
Liikaa valheita
Alkuperäisteos: Lying To You
Suomennos Mila Lahdenpohja
Ilmestyy 24.10.2023
myös e- ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye