Suomen Yrittäjät

Maija Aarnio Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien aluejohtajaksi

Jaa

Maija Aarnio aloittaa Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien (RPY) aluejohtajana 1.12.2023.

RPY:n nykyinen toimitusjohtaja Hippi Hovi jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Aarnion toimipaikka on Vaasassa. Hänen työnantajansa on Suomen Yrittäjät, jolta RPY ostaa aluejohtajapalvelun.

Suomen Yrittäjät ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ovat Aarniolle tuttuja organisaatioita, sillä hän on työskennellyt aiemmin sekä Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjissä että Vaasan Yrittäjissä. Viimeksi Aarnio on ollut Lemonsoft Oyj:llä asiakaspalvelujohtajan, viestintäjohtajan ja henkilöstöjohtajan tehtävissä. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on myös mm. Event Managerin tehtävästä Vacon Oyj:llä.

– On hienoa päästä taas tekemään töitä Suomen Yrittäjissä! Valtakunnallisessa tiimissä toimiminen tarjoaa oman alueeni yrityksille ja toimijoille entistäkin suoremman väylän tietoon ja toimintaan. Odotan innolla pääseväni työn touhuun ja auttamaan yrittäjiä ja yrityksiä, Maija Aarnio sanoo.

– Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus on tyytyväinen, että ratkaisu löytyi hyvissä ajoin ennen Hippi Hovin eläkkeelle siirtymistä. Maijan aiempi tausta RPY:ssä ja Vaasan Yrittäjissä on suuri voimavara, joka helpottaa siirtymävaihetta merkittävästi, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Magnus Sundell sanoo.

Yhteyshenkilöt

Magnus SundellRannikko-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja

Puh:050 322 0805

Maija AarnioRannikko-Pohjanmaan Yrittäjien aluejohtaja (alk. 1.12.2023)

Puh:050 374 0727

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2019 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 379 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 61 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye