Lidl Suomi

Takaisinveto: pakastevadelmissa salmonellaa

Jaa

Lidl vetää takaisin erän pakastevadelmia. Tuote-erässä on todettu salmonellaa.

Takaisinveto koskee Freshona-merkkistä pakastevadelmaa 500 gramman pussissa. Marjojen alkuperämaa on Serbia. Tuotteen parasta ennen -päiväys on 5.9.2025 ja tuotteen erätunnus on 050923 VR.

Kyseisillä erätiedoilla olevia pakastevadelmia on myyty 62 myymälässä Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Erää ei ole myyty muualla Suomessa.

Ruokavirasto suosittelee käyttämään ulkomaisia pakastemarjoja vain kuumennettuna. Salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen.

Lidl pyytää kyseisen erän tuotteita ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

 

Tuote: Freshona pakastevadelma

Pakkauskoko: 500 g

Parasta ennen -päiväys: 5.9.2025 ja erä 050923 VR

Liitteenä kuva tuotteesta (kuva: Lidl Suomi).

Lisätietoja asiakkaille: Lidlin asiakaspalvelu, asiakaspalvelu.lidl.fi

Lisätietoja medialle: Lidlin viestintä, media@lidl.fi, 09 2345 6400

Takaisinveto tehdään, kun tuote on tai sen epäillään olevan terveydelle haitallinen, ihmisravinnoksi soveltumaton tai käytössä vaarallinen. Silloin tuote on saatava pois kuluttajilta ja kaupoista mahdollisimman tehokkaasti. Syitä takaisinvedoille ovat esimerkiksi virheelliset pakkausmerkinnät (esim. allergeenien puuttuminen ainesosaluettelosta), vierasesineet, tuote-erässä todettu mikrobiologinen tai kemiallinen ongelma tai tekninen vika.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoa julkaisijasta

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa 20 vuotta toimineessa ketjussa työskentelee lähes 5800 henkilöä. Yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta tai osoitteessa lidl.fi. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa corporate.lidl.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lidl Suomi

Malmin Lidlin remontti valmistui – lähes 300 neliöllä laajentunut myymälä avautuu15.2.2024 07:55:00 EET | Tiedote

Malmin kauppakeskuksessa sijaitseva Lidl-myymälä on saanut lisää neliöitä sekä kokenut totaalisen muodonmuutoksen kuukauden kestäneen remontin aikana. Laajentunut ja uudistunut myymälä avaa ovensa asiakkaille torstaina 15.2. klo 8. Myymälässä asiakkaita odottavat uusi moderni yleisilme, uusiin tiloihin siirtyneet kassat sekä uudistetut paistopiste ja pullonpalautusaula.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye