Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

MEDIAKUTSU: Miten yhdistää opinnot ja urheilu-ura – huippu-urheilijamyönteinen korkeakoulu

Jaa

Haaga-Helia sai  syksyllä 2023 Olympiakomitean huippu-urheilijamyönteisen korkeakoulun tunnuksen ensimmäisten joukossa Suomessa. Kutsumme median edustajat Haaga-Helian Pasilan kampukselle tiistaina 12.12. aiheen tiimoilta.

Haaga-Helian opiskelijoita.

Tule paikan päälle kuulemaan, miten Haaga-Heliasta on luotu Suomen Olympiakomitean tunnustama huippu-urheilijamyönteinen korkeakoulu! Järjestämme mediatilaisuuden tiistaina 12.12. klo 13.30–14 Haaga-Helian Pasilan kampuksella tilassa 1001 (Ratapihantie 13, Helsinki).

Ohjelma

 • Tervetuloa – tilaisuuden avaa Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Matti Heikkinen.
 • Urheilu-uran ja opintojen yhdistäminen  Haaga-Heliassa luotu huippu-urheilijamyönteisen korkeakoulun malli, Haaga-Helian lehtorin puheenvuoro.
 • Kysy ja keskustele, urheilijat Topias Laine ja Saga Andersson.

Keskusteluosuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä Haaga-Helian opiskelijoille, huipputasolla urheileville Topias Laineelle (keihäänheitto) ja Saga Anderssonille (seiväshyppy). Urheilijat voivat kertoa esimerkiksi onnistumisista tai haasteista ammattilaisuran ja opintojen yhdistämisessä.

Medialla on tilaisuuden jälkeen mahdollista haastatella keskustelijoita. Haastattelupyynnöt voi toimittaa etukäteen Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalaiselle, ari.nevalainen@haaga-helia.fi.

Pyydämme ystävällisesti median edustajia ilmoittautumaan etukäteen. Ilmoittautumiset voi lähettää 11.12. klo 12 mennessä sähköpostitse Haaga-Helian viestinnän asiantuntijalle Hanna Helmiselle, hannahelminen@haaga-helia.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

  Avainsanat

  Yhteyshenkilöt

  Kuvat

  Haaga-Helia sai syksyllä 2023 Suomen Olympiakomitean huippu-urheilijamyönteisen korkeakoulun tunnuksen ensimmäisten joukossa Suomessa.
  Haaga-Helia sai syksyllä 2023 Suomen Olympiakomitean huippu-urheilijamyönteisen korkeakoulun tunnuksen ensimmäisten joukossa Suomessa.
  Lataa

  Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

  Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

  Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

  Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

  Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

  Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

  Tutustu uutishuoneeseemme
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye