Hedin Automotive Oy

Hedin Automotiven ja astara Finlandin yhteistyö laajenee – uusi toimipiste avataan Porvoossa

Jaa

Kia ja Mitsubishi saavat odotetun uuden jälleenmyyjän Porvoossa Hedin Automotiven toimesta.

Suomessa Kian ja Mitsubishin maahantuojana toimivan astara Finlandin ja Hedin Automotiven yhteistyö laajenee, kun Hedin Automotive avaa tammikuussa uuden jälleenmyyntipisteen Porvoossa. Kyseessä on tärkeä laajennus Kian ja Mitsubishin jälleenmyyntiverkostolle.

"Olemme etsineet sopivaa yhteistyökumppania edustamaan merkkejämme Porvoossa, ja on ilo päästä laajentamaan yhteistyötämme Hedinin kanssa", toteaa astara Finlandin toimitusjohtaja Miska Tammelin

Hedin Automotive on laajentanut toimintaansa nopeasti Suomessa ja astara Finlandin maahantuomat merkit ovat merkittävässä roolissa vahvan markkina-aseman vakiinnuttamisessa.

"Olemme iloisia päästessämme laajentamaan yhteistyötä astaran kanssa Porvoon alueella. Kia ja Mitsubishi edustavat merkittävää osaa liiketoiminnastamme, ja haluamme kehittää yhteistyötä myös jatkossa. Kian ja Mitsubishin myötä Hedin Automotivesta tulee Porvoon alueen merkittävin autokauppa, joka tarjoaa laajan tuote- ja palveluvalikoiman alueen nykyisille ja uusille asiakkaille", kuvailee Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

astara Finlandin jälleenmyyntiverkosto koostuu 40 toimipisteestä ympäri Suomea. Hedin Automotiven Porvoon toimipiste aloittaa palvelemaan Kia- ja Mitsubishi-asiakkaita huollon osalta 2. tammikuuta 2024 ja uusien autojen myynnin osalta helmikuun alkuun mennessä osoitteessa Ruiskumestarinkatu 4, 06100 Porvoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miska Tammelin
toimitusjohtaja
astara Finland
miska.tammelin@astara.com

Mikko Mykrä
Chief Executive Officer
Hedin Automotive
puh. 050 306 4117
mikko.mykra@hedinautomotive.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

astara Finland on osa kansainvälistä astara-konsernia, joka tarjoaa yksilöllisiä liikkumispalveluita. astara-konserni toimii yhteensä 19 maassa kolmella eri mantereella ja sen palveluksessa on yli 2 500 henkilöä. astaran liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa ja se myy vuosittain noin 230 000 autoa. Suomessa astara edustaa Kia- ja Mitsubishi-merkkejä.

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa seitsemäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi  

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Corvetten maahantuonti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Hedin Mobility Groupille4.4.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Hedin Mobility Group on erittäin innoissaan, että konserni on valittu ikonisen amerikkalaisen urheiluauto Corvetten viralliseksi maahantuojaksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Corvetten ja Hedin Mobility Groupin jännittävä yhteistyö merkitsee myös tärkeää virstanpylvästä Hedin Mobility Groupin missiossa tuoda arvostettuja ja korkean suorituskyvyn kulkuneuvoja pohjoismaiselle markkinalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye