Power Finland Oy

Saitko joululahjaksi elektroniikkaa? Laita vanhat laitteet kiertoon ja balansoi budjettia jopa satasilla

Jaa

Kun joululahjapaketista paljastuu elektroniikkaa, vanha laite kannattaa laittaa kiertoon. RePOWER antaa reilun hyvityksen toimivasta laitteesta ja kierrätykseen päätyvästäkin tuotteesta pienen palkkion.

Vanha, toimiva älypuhelin saattaa olla edelleen satojen eurojen arvoinen.
Vanha, toimiva älypuhelin saattaa olla edelleen satojen eurojen arvoinen. Kuvaaja: Jonne Mokki

Kodinelektroniikkaketju Power myi elektroniikkaa marras-joulukuussa viime vuottakin vilkkaammin. Monessa kodissa lahjapaketeista onkin paljastunut elektroniikkalahjoja. Jos lahjaksi saatu laite korvasi vanhemman mallin tuotteen, on hyvä muistaa laittaa vanha laite kiertoon pikimmiten. 

Esimerkiksi vanhan iPhonen rahallinen arvo pelkästään hiljalleen laskee, jos sitä säilyttää kodin kaapissa varapuhelimena. Älypuhelimien mallien hinnat tunnetusti laskevat sitä mukaa, kun uusia malleja julkaistaan. Mitä nopeammin vanhan laitteen tuo kiertoon, sitä paremman korvauksen siitä saa. Esimerkiksi erittäin hyväkuntoisesta ja toimivasta iPhone 13:sta 128 GB muistilla voi saada edelleen n. 340 € arvoisen hyvityksen Powerin RePOWER-palvelussa. 

Jos lahjapaketeista on löytynyt kaksi samaa tuotetta, ensin kannattaa tarkistaa tuotteen palautusoikeus sen myyjältä. Jos palautusoikeutta ei ole jäljellä, voi tuotteen hyvitysarvon tarkastaa RePOWERin hyvityslaskurilla tai tulla Power-myymälään saamaan tarkka arvio tuotteen hyvityshinnasta. 

Alkuvuoden aktiivisen elämän suosikkilaitteita ovat monesti mm. urheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet, langattomat kuulokkeet ja terveellisiä smoothieita pyöräyttävät tehosekoittimet. Jos alkuvuoden tarvelistalla on uusia laitteita, voi vanhaa elektroniikkaa kierrättämällä kerryttää budjettia tarpeellisiin hankintoihin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Power Finland Oy

Power Finland kuuluu Power International AS -konserniin, joka omistaa Power-ketjut Norjassa, Tanskassa, Suomessa sekä Ruotsissa. Pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. Konsernin liikevaihto on lähes 1,5 miljardia euroa. Power-ketju perustuu äärimmäiseen kustannustehokkuuteen ja sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle myymälöissä aina sama hinta kuin Power.fi-nettikaupassa. Suomessa on yli 40 Power-myymälää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Power Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye