Kramp Oy

Alankomaiden suurlähettilään vierailu Kramp Suomen toimistolla

Jaa

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Kramp Suomen konttorilla joulukuun puolessa välissä. Kramp on Euroopan johtava maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittaja ja Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. “Oli ilo saada suurlähettiläs vierailulle. Pääkonttorimme sijaitsee Hollannissa, joten meillä oli paljon keskusteltavaa”, sanoo Sami Jerkku, Kramp Suomen kaupallinen johtaja. ”Kävimme hyvän keskustelun teknologian kehitykseen, varaston optimointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyvistä aiheista.”

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Paimiossa
Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Paimiossa. Sami Jerkku ja Mira Huhtala esittelivät yhtiön tiloja ja kertoivat Krampin toiminnasta

Hollantilainen yritys Suomessa

Kramp työllistää Suomessa noin 30 työntekijää myynnin, markkinoinnin ja logistiikan tehtävissä, ja on näin ollen yksi alueen suurimmista yrityksistä. Kramp-konserniin kuuluminen 22 muun Euroopan maan kanssa mahdollistaa toimivan toimitusketjun ja tarjoaa väylän työntekijöiden urakehitykselle. Tästä oli myös Govert Jan Bijl de Vroe vaikuttunut.

Asiakaslähtöisesti teknologiavetoinen

Viljelijöiden ja jälleenmyyjien liiketoiminta on tällä hetkellä haastavaa. Kramp parantaa jatkuvasti tarjontaansa asiakkaille varmistaakseen, että asiakkaat pystyvät kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Sami Jerkku kertoo, kuinka se tehdään: "Me kehitämme prosessejamme, panostamme henkilökuntaamme ja olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme tarpeista. Haluamme varmistaa, että tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen samalla kun pohdimme toimialaamme kehittäviä ratkaisuja. Ja teemme sen vastuullisella tavalla, joka on juurtunut syvälle historiaamme”.

"Kramp tekee hyvää työtä maataloustarvikkeiden ja varaosien toimittamisessa suomalaisille markkinoille, ja olen iloinen tästä hollantilaisesta yhteydestä suomalaisille kuluttajille. Kramp näyttää olevan realistisella kasvupolulla Suomessa toisinaan haastavista olosuhteista huolimatta", toteaa suurlähettiläs Bijl de Vroe.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Paimiossa
Alankomaiden suurlähettiläs Govert Jan Bijl de Vroe vieraili Paimiossa. Sami Jerkku ja Mira Huhtala esittelivät yhtiön tiloja ja kertoivat Krampin toiminnasta
Lataa

Linkit

Kramp

Kramp Groep on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Kramp on merkittävä yhteistyökumppani asiakkailleen ja toimittajilleen. Yrityksen valikoimaan kuuluu yli 500 000 tuotetta verkossa, ja sillä on 11 jakelukeskusta ja 24 myyntikonttoria ympäri Eurooppaa. Kramp Groep on perustettu vuonna 1951, ja sen pääkonttori sijaitsee Varsseveldissä, Alankomaissa. Kramp Suomen logistiikkakeskus sijaitsee Paimiossa. Kramp. It’s that easy. Tutustu meihin osoitteessa www.kramp.fi

Kramp Suomen logistiikkakeskus Paimiossa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kramp Oy

Uusi Powered by Kramp -myymälä avataan perjantaina 7.6.6.6.2024 10:13:55 EEST | Tiedote

Meillä on jälleen ilo tiedottaa myymäläverkostomme laajentumisesta, kun Varaosaportti Oy kauppias Matti Pyhtilän johdolla liittyy joukkoomme Limingassa. Nykyisen vahvan varaosamyynnin yhteyteen on rakennettu uutta myymälätilaa 130m² Powered by Kramp -konseptin mukaisesti, ja valikoima on laajentunut maatalouden varaosilla, metsä- ja puutarhapuolen tarvikkeilla sekä eläinpuolen tuotteilla. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään perjantaina 7.6. klo 9-16.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye