Rakennusliike Lapti Oy

Ville Raitanen Laptin Lounais-Suomen aluejohtajaksi

Jaa

Rakennusliike Lapti Oy:n Lounais-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty Ville Raitanen, 37.

Kuva: Satu Karmavalo / STUDIO KOO photography

Ville Raitanen on koulutukseltaan insinööri (ylempi amk), rakentaminen. Raitanen on aiemmin toiminut Laptilla Lounais-Suomen alueen rakennuttajapäällikkönä. Hän on lisäksi Aurajoen Nuorkauppakamarin pitkäaikainen jäsen.

Lapti on Lounais-Suomessa tunnettu vahvana asuntorakentamisen osaajana. Asuntorakentamisen lisäksi Lounais-Suomen aluetoimisto on ryhtynyt rakentamaan vahvaa kivijalkaa myös urakoinnista.

”Laptin Lounais-Suomen alueyksikkö on toiminut alueella runsaat viisi vuotta. Tässä suhteellisen lyhyessä ajassa olemme saavuttaneet merkittävän roolin yhtenä alueen merkittävistä rakentajista. Yli 500 valmistunutta kotia, useita päivä- ja hoivakoteja sekä vaativia urakkakohteita on sekä valmistunut että työn alla. Alueyksikkömme henkilökunta on motivoitunut, osaava ja asiakaslähtöinen. Vahvana yhtiönä ja monipuolisena rakentajana pyrimme tulevaisuudessa edelleen vahvistamaan paikkaamme Lounais-Suomessa yhteiskuntakiinteistöjen ja urakoinnin erityisosaajana sekä jatkamaan vahvaan hankekehitysosaamiseen perustuvaa asuntorakentamista”, kertoo aluejohtaja Ville Raitanen.

Esimerkkejä Laptin viime vuonna valmistuneista projekteista on Turun Puolalanmäen historialliseen maisemaan valmistunut Asunto Oy Turun Puolalan Helmi sekä monipuolinen urheilukeskus Boost.

Tällä hetkellä käynnissä on asuinkerrostalojen rakentaminen TVT Asunnoille ja YH Kodeille Turun Herttuankulmaan. Lisäksi Lapti toteuttaa Raumalle massiivipuurunkoisen Uotilanrinteen monitoimikeskuksen, jonka kehitysvaihe on käynnissä ja rakennustyöt alkamassa keväällä 2024.

Laptilla on Lounais-Suomessa käynnissä myös laajoja hankekehityskohteita, kuten vuosia tyhjillään olleen Matintalon kehittäminen Asunto Oy Turun Hectoriksi. Lisäksi Lapti suunnittelee Turun Aninkaisten konserttitalon alueelle asumisen ja palvelujen keskittymää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Karjula, toimitusjohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, 040 773 4054, jussi.karjula@lapti.fi
Ville Raitanen, aluejohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, 040 054 9791, ville.raitanen@lapti.fi

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Pohjolan OP:n uudisrakennushanke käynnistyy Oulussa – Urakoitsijaksi valittiin Lapti16.4.2024 14:00:00 EEST | Tiedote

Pohjolan OP:n hallitus on valinnut Isonkadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitsevan Kiinteistö Oy Oulun Isokatu 14:n uudisrakennuksen kehitysvaiheen urakoitsijaksi Rakennusliike Laptin. Pohjolan OP:n Isonkadun konttorin toiminnot siirtyvät väistötiloihin toukokuussa ja purkutyöt alkavat. Uudisrakennuksen toimisto- ja liiketiloja sisältävän jalustaosan arvioidaan valmistuvan loppuvuonna 2026 ja asuintorniosan keväällä 2027.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye