Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Kesän hauskin työ odottaa – Linnanmäen kesätyörekrytointi on alkanut!

Jaa

Miltä kuulostaisi saada viettää koko kesä huvipuistossa? Työskennellä hyvän yhteishengen ja fiiliksen ympäröimänä ainutlaatuisessa ympäristössä? Linnanmäen Huvipuiston kesätyöntekijöiden rekrytointi on alkanut ja jatkuu aina 4.2. asti. Hupimestareita haetaan moniin erilaisiin työtehtäviin ympäri huvipuistoa. 

Linnanmäellä työskentelee vuosittain yhteensä yli 700 kausityöntekijää. Maamme suurimpana matkailukohteena Linnanmäki tarjoaa nuorille ainutlaatuista kokemusta asiakaspalvelusta ja laajan kirjon erilaisia muita työtehtäviä huvipuistoelämysten parissa. Huvikauden aikana huvipuistossa hauskuutetaan yli miljoonaa asiakasta.  

Linnanmäellä Huvipuistossa työtehtäviä on tarjolla runsaasti. Linnanmäen huvikaudella 2024 kesätyöntekijät työskentelevät monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä huvilaitteilla, järjestyksenvalvonnassa, puhtaanapidossa, kioskeissa, kahviloissa, ravintoloissa, myymälöissä, huvipuistoesiintyjinä, lipunmyynnissä, peleillä sekä puutarhassa.    

Linnanmäellä kaikki työntekijät ovat hupimestareita, sillä jokainen on mestari tuottamaan hupia. Linnanmäki on ainutlaatuinen työpaikka, joka tarjoaa työympäristön, jossa pääsee joka päivä ilahduttamaan asiakkaita ja työskentelemään huipputiimissä! Moni kesätyöntekijä haluaakin palata huvipuistoon töihin kesä toisensa perään. 

- On todella hienoa huomata, että kausihupimestareistamme yli puolet haluaa palata meille takaisin töihin myös seuraavana kesänä. Monet heistä ovat myös hupimestareita, jotka palaavat meille töihin useampana kesänä peräkkäin, ja osa heistä jääkin meille töihin myös vakituiseksi työntekijäksi, kertoo Linnanmäen henkilöstöjohtaja Mirva Mölsä

- Uskomme, että myös tänä vuonna saamme joukkoomme suuren määrän mahtavia hupimestareita. Kun iloinen asenne ja arvomaailma ovat kohdillaan, niin me perehdytämme työhön ja pidämme huolen siitä, että kuljemme tiivisti mukana ja apuna työelämän ensiaskeleilla, Mölsä jatkaa. 

Kesätöihin Linnanmäen hupimestariksi pääsee hakemaan Linnanmäen verkkosivujen kautta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye