BURGER KING® Suomi

BURGER KING® avaa uuden ravintolan Redin kauppakeskukseen

Jaa

Polttaa, polttaa – liekillä grillatut burgerit saapuvat Kalasatamaan, kun BURGER KING® avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Rediin.

Redin tuleva Burger King on jo ketjun 63. ravintola Suomessa ja sijainniltaan se täydentää loistavasti jo olemassa olevia ravintoloita pääkaupunkiseudulla. Ravintola sijaitsee 1. kerroksessa katutasossa, Kalasatamankadun vieressä.

Myös Juhani Hiippavuori, Redin kauppakeskusjohtaja, on avauksesta hyvin mielissään: ”Burger King on odotettu uusi toimija Rediin ja sitä on asiakkaiden suunnalta paljon kyselty – olemme todella iloisia tästä avauksesta,” Juhani summaa.

Ravintola tulee olemaan uuden konseptin mukainen, ja tilauksen tekeminen onnistuu vaivatta niin Burger Kingin Appilla kuin itsepalvelukassaltakin. Sijaintinsa ansiosta Redin ravintolasta on helppo noutaa tilaus Take awayna metromatkan varrelta. Lisäksi ravintolaan on suunniteltu 70 asiakaspaikkaa, joten paikan päälle mahtuu ruokailemaan myös isommalla porukalla.

Monen asiakkaan mieleen on varmasti myös se, että ravintola tulee palvelemaan myös yöaikaan, täydentäen Redin ravintolatarjontaa.

”Olemme todella innoissamme saadessamme avata uuden Burger King-ravintolan palvelemaan kantakaupungin itäisen puolen asukkaita,” Siru Kalpio, Burger Kingin Suomen liiketoimintajohtaja, kertoo.

Ravintolan tarkasta avaamisajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Siru Kalpio
Liiketoimintajohtaja
Restel Fast Food Oy
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi

Kuvat

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 12 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat, Classic pizza ja Makaronitehdas.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye