Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Lakko vaikuttaa Rinki-ekopisteisiin ja Ringin asiakaspalveluun

Jaa

Loppuviikon poliittinen lakko viivästyttää Rinki-ekopisteiden tyhjennyksiä ja siivouksia sekä asiakaspalvelua.

Torstaina ja perjantaina toteutettava poliittinen lakko viivästyttää pakkausjätteiden tyhjennysajoja ja ekopisteiden siivouksia. Myös Ringin asiakaspalvelussa on odotettavissa palvelukatkoksia. Häiriön laajuutta ja kestoa ei valitettavasti voida arvioida, koska työntekijöillä ei ole velvollisuutta kertoa osallistumisestaan poliittiseen lakkoon.


”Torstain ja perjantain mielenilmauksen vaikutusten laajuus riippuu siitä, kuinka paljon ekopisteiden tyhjennysajoja ja siivouksia jää tekemättä. Muistutamme, että mikäli Rinki-ekopisteellä jonkin pakkausjätteen säiliö on täynnä, jätteet tulee joko viedä toiselle ekopisteelle tai säilyttää kotona. Pakkausjätteitä ei saa jättää säiliöiden ulkopuolelle, koska ne roskaavat ympäristöä, hidastavat ekopisteiden siivousta ja tyhjentämistä ja saattavat houkutella haittaeläimiä. Pyydämme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme lakon aiheuttamaa vaivaa kansalaisille,” sanoo Ringin operatiivinen johtaja Pertti Tammivuori.

Lisätiedot

Pertti Tammivuori

+358500705772

pertti.tammuviori@rinkiin.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Tuottajayhteisöille ja yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Yli 4 800 pakkausten tuottajavastuullista yritystä hoitaa velvoitteensa kuulumalla tuottajayhteisöön. Kuluttajille tarjoamme valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston, jonne kuluttajat voivat tuoda maksutta käytetyt pakkauksensa kierrätettäviksi. Rinki-ekopisteissä ympäri Suomen kerätään kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia ja noin 1000 ekopisteessä kerätään lisäksi muovipakkauksia. www.rinkiin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

S-Market Lehtimäen Rinki-ekopiste on väliaikaisesti suljettu27.3.2024 12:08:52 EET | Tiedote

Alajärven Lehtimäen Rinki-ekopiste on väliaikaisesti suljettu. Ekopiste siirtyy purettavan S-Marketin kiinteistöltä tien toiselle puolelle. Ekopiste avataan uudessa paikassa toivottavasti pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Siihen asti pyydämme pitämään pakkausjätteen kotona tai viemään sen muille lähialueen ekopisteille. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa. Mitä Rinki-ekopisteelle voi tuoda? Kotitalouksille tarkoitetuille Rinki-ekopisteille voi tuoda maksutta kodin pakkausjätettä. Pakkausmateriaalien lajitteluohjeet löytyvät osoitteesta rinkiin.fi. Ohjeet ovat myös keräyssäiliöihin kiinnitetyissä tarroissa. Kaikki muut kuin pakkausjätteet, esimerkiksi huonekalut, on vietävä kunnan ohjeistamaan paikkaan. Vaaralliset aineet tai niiden jäämiä sisältävät pakkaukset eivät kuulu pakkausjätteen keräykseen. Lajittelu kannattaa – kun pakkaukset tuodaan Rinki-ekopisteeseen oikein lajiteltuna, materiaali saadaan kiertoon. Kierrätys säästää energiaa ja luonnonvaroja, sillä sen ansiosta vähe

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye