Solita

Solitan toiminta laajenee yhdeksänteen maahan – uusi toimipiste Zürichiin

Jaa

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita laajentaa toimintaansa Sveitsiin ja avaa helmikuussa uuden toimiston Zürichiin. Solitan tanskalaisen Intellishore-brändin alla toimiva Sveitsin toimisto keskittyy erityisesti suurten monikansallisten ja lääkeyhtiöiden palvelemiseen. Intellishore Sveitsin toimitusjohtajaksi on nimitetty Mikkel Möller Andersen.

Teknologia-, data- ja suunnitteluyritys Solita jatkaa kansainvälistymistään laajentamalla toimintaansa Sveitsiin, joka on konsernille yhdeksäs maa. Yhtiö avaa Zürichiin toimipisteen nimellä Intellishore AG.

Solita ja Intellishore yhdistivät voimansa vuonna 2021 Tanskassa. Solita-yritysryhmään kuuluva Intellishore on erikoistunut monikansallisten yritysten haastavien data- ja strategiaongelmien ratkaisemiseen erityisesti biotieteiden ja lääketieteen aloilla.  

Kiinnostavia asiakasyhtiöitä ja osaamista
”On hienoa, että pääsemme avaamaan toiminnan Zürichissä yhdessä Intellishoren tiimin kanssa. Kasvustrategiamme on ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja rakentaa kulttuuria, joka edistää henkilöstömme hyvinvointia ja kasvua. Solitan yli 2 000 eurooppalaisen osaajan yhteisö on uusi, kiinnostava vaihtoehto sekä teknologiayhtiökumppania Sveitsissä etsiville yhtiöille että IT-alan työnhakijoillle”, kertoo Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos

Yhtiö aloittaa IT-, data- ja lääke- ja terveysteknologia-alan asiantuntijoiden rekrytoinnin Zürichissä välittömästi. Solita on saanut kansainvälisesti useita tunnustuksia inhimillisestä yrityskulttuuristaan, ja yhtiö valittiin muun muassa Women in Tech Global Awards -kilpailussa maailman kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi naisille teknologia-alalla. Myös Intellishore on suosittu työnantaja toimintamaassaan Tanskassa. 

Mikkel Möller Andersen Sveitsin toimintojen johtajaksi 
Sveitsin toimintojen johtajaksi on nimetty pitkään Intellishorella työskennellyt Mikkel Möller Andersen.

”Toiminnon avaaminen Zürichiin tuo meidät lähemmäksi asiakkaitamme ja toimii ponnahduslautana toiminnan laajentamiselle Sveitsissä. Jo yli puolet Intellishoren liikevaihdosta tulee Tanskan ulkopuolelta. Uuden toimiston perustaminen Zürichiin on luonnollinen seuraava askel kasvupolullamme”, kommentoi Mikkel Möller Andersen, Intellishore Sveitsin toimitusjohtaja. 

Uuden Zürichin toimiston myötä Solita työllistää kaikkiaan nyt yli 2 000 asiantuntijaa 9 eri maassa Euroopassa. 

Lue lisää: 

Uramahdollisuuksia Sveitsissä https://intellishore.dk/career/ 

Lue lisää Intellishoresta 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solita

Solita Retail tuo kaupan alan kansainvälisiä oppeja Suomeen16.4.2024 09:04:33 EEST | Tiedote

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita jatkaa vähittäiskaupan toimialaan panostamista ja on perustanut kaupan toimialaan keskittyvän Solita Retail-osaamisyksikön. Yhtiö on myös nimittänyt Anders Hedfalkin asiantuntijaksi ja Solitan kaupan toimialan vetäjäksi Ruotsissa. Yhtiö kasvatti vähittäiskaupan alan digitalisaatioratkaisujen osaamistaan aiemmin myös yritysostolla yhdistettyään voimansa vähittäiskaupan ratkaisuistaan palkitun Future Mind -yhtiön kanssa.

Solita lisää investointeja generatiiviseen tekoälyyn1.2.2024 08:54:46 EET | Tiedote

Solita laajentaa GenAI-osaamisyksikkönsä toimintaa. Jatkossa Solita GenAI Studio -nimellä toimivan osaamisyksikön toimintaan kuuluu myös GenAI Lab -kehitystiimi, joka keskittyy tekoälyn käytännönläheisten, skaalautuvien ja elinkaareltaan kestävien tekoälyratkaisujen kehittämiseen teknologiariippumattomasti. Asiakastyön lisäksi investoinnit tukevat Solitan sisäisiä tekoälyhankkeita ja osaamisen kehittämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye