Hobby Hall Suomi Oy

Hobbyhall.fi:n asiakkaat ostavat hajuvesiä ja elektroniikkaa ystävänpäivälahjoiksi

Jaa

Hobby Hallin asiakkaat suosivat ystävänpäivän lahjahankinnoissa erityisesti kosmetiikkaa, hajuvesiä, älylaitteita ja elektroniikkaa. Älypuhelinten myynti on kasvanut kuluneen vuoden aikana yli 30% verrattuna alkuvuoteen 2023. Hobbyhall.fi-verkkokaupan tämän hetken myydyin älypuhelin on Samsung Galaxy Xcover5 4/64GB.

Hajuvedet pitävät edelleen asemansa suosittuina ystävänpäivälahjoina. Vuoden 2023 tilastojen mukaan hajuvesien helmikuun myynti kääntyi kasvuun hieman ennen ystävänpäivää, ja myyntipiikit osuivat ystävänpäivälle sekä helmikuun loppuun. Samanlaista myynnin kehitystä voidaan odottaa myös kuluvalle vuodelle. 

Yksi suosituimmista hajuvesistä vuoden 2023 ystävänpäivänä oli Escada Magnetism EDP -hajuvesi naisille 75 ml.

Myydyimmät hajuvedet tällä hetkellä:

  • Escada Celebrate N.O.W. EDP hajuvesi naisille 80 ml

  • Hajuvesi Hugo Boss The Scent For Her EDP naisille 30 ml

  • Hugo Boss EDT miehille 50 ml

K18-hiusnaamiosta on tullut erittäin suosittu kosmetiikkatuote Hobby Hallin asiakkaiden keskuudessa. Tuotetta on myyty alkuvuoden aikana jopa kolminkertainen määrä vuoteen 2023 verrattuna. 

Kodinelektroniikan tuotteista suosioon on noussun 5in1 hiusten kuumailmakiharrin, jonka myyntimäärä on lähes nelinkertaistunut edellisvuoteen verrattuna.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

PHH Group, yksi suurimmista verkkokauppayrityksistä Baltiassa ja Suomessa, muodostui Pigu.lt:n ja Hobby Hallin yhdistyttyä. PHH Group operoi verkkokauppoja ja marketplace-verkkokauppoja Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lähes 4000 myyjää myyvät tuotteitaan konsernin markkinapaikoilla Pigu.lt:ssä, 220.lv:ssä, Kaup24.ee:ssä ja Hobbyhall.fi:ssä. Yhteensä tuotteita on myynnissä yli 3 miljoonaa ja vierailijoita konsernin verkkokaupoissa on noin 150 miljoonaa vuositasolla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hobby Hall Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye