Hobby Hall Suomi Oy

Puutarhatuotteiden myynti lähti kasvuun Hobbyhall.fi-verkkokaupassa

Jaa

Hobbyhall.fi:n asiakkaat aloittivat valmistautumisen kevääseen ja lähestyviin pihatöihin. Helmikuussa Hobbyhall.fi-verkkokaupan puutarhatuotteiden tuoteryhmän myydyimpiä tuotteita olivat moottorisahat ja puutarhatyökalut. Puutarhatyökalujen ja kompostorien myynti kaksinkertaistui vuoden 2023 helmikuuhun verrattuna.

Kompostorien myynnin kasvua selittää osin jätelain uudistus, minkä seurauksena vuodesta 2024 alkaen kiinteistöjen yli 10 000 asukkaan taajamissa täytyy kierrättää biojätteet erikseen, joko erilliskeräyksellä tai kompostoimalla.

Helmikuun myydyimmät puutarhatuotteet:

  • HPG Bensiinikäyttöinen moottorisaha CTCS25cc

  • Makita DUC353Z Akkumoottorisaha

  • Ekokompostori 280L

Asiakkaat ostivat helmikuussa puutarhatuotteita keskimäärin 75 €:lla. Kallein myyty tuote oli Timbela puinen piharakennus, joka maksoi yli 1700 €. 

Myyntitilastot osoittavat, että Hobbyhall.fi:n asiakkaat aloittavat piha- ja puutarhakalusteiden hankkimisen helmikuussa, kun kauden uutuuksia alkaa saapua verkkokaupan valikoimaan. Vuonna 2023 puutarhakalusteiden suurin myyntipiikki ajoittui toukokuulle. 

Vuonna 2023 kasvihuoneiden, kultivaatoreiden, aitojen ja pensasleikkureiden kysyntä lähti kasvuun helmi-maaliskuussa. Nurmikon hoitoon liittyvien tuotteiden, kuten robottiruohonleikkureiden, kastelujärjestelmien, trimmereiden ja ruohonleikkureiden myynti kiihtyi maaliskuun loppupuolella saavuttaen huippunsa kesäkuussa. Samanlaista myynnin kehitystä on odotettavissa myös tälle vuodelle.

Tällä hetkellä Hobbyhall.fi-verkkokaupan puutarhatuotteiden valikoimassa on yli 10 000 erilaista tuotetta aina puutarhakalusteista istutusvälineisiin ja kasvihuoneista koristekiviin.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

PHH Group, yksi suurimmista verkkokauppayrityksistä Baltiassa ja Suomessa, muodostui Pigu.lt:n ja Hobby Hallin yhdistyttyä. PHH Group operoi verkkokauppoja ja marketplace-verkkokauppoja Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lähes 4000 myyjää myyvät tuotteitaan konsernin markkinapaikoilla Pigu.lt:ssä, 220.lv:ssä, Kaup24.ee:ssä ja Hobbyhall.fi:ssä. Yhteensä tuotteita on myynnissä yli 3 miljoonaa ja vierailijoita konsernin verkkokaupoissa on noin 150 miljoonaa vuositasolla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hobby Hall Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye