Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Liikenne Husulan tunnelissa Haminassa ohjataan kiertotielle huoltotöiden vuoksi 26.2.2024 klo 09.00 – 22.3.2024 klo 23.59 väliseksi ajaksi

Jaa

Valtatiellä 7/E18 Haminan ohikulkutiellä sijaitseva Husulan tunneli suljetaan kokonaan  26.2.2024 klo 09.00 - 22.3.2024 klo 23.59 väliseksi ajaksi tunnelin huoltotöiden takia. Vaikutus on Vaalimaan suuntaan, ja liikenne ohjataan tunnelin varareitille.

Karttakuva Husulan tietunnelin varareitistä.
Husulan tunnelin varareitti.

Husulan tunneli suljetaan kokonaan 26.2.2024 kello 9.00 – 22.3.2024 kello 23.59 väliseksi ajaksi. Vaikutus on Vaalimaan suuntaan.

Husulan tunneli suljetaan tunnelin valaistusjärjestelmän uusinnan takia, ja liikenne ohjataan liitteenä olevalle tunnelin varareitille. Tunnelin putki avataan liikenteelle heti töiden valmistuttua.

Tunnelin sulkemisessa on kelivaraus. Huonon keliennusteen vuoksi tunnelin sulkeminen voidaan peruuttaa hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Maanteiden hoidon projektipäällikkö Matti Hämäläinen, p. 0295 021 285, matti.hamalainen@ely-keskus.fi
- Työn aikaisesta liikennejärjestelystä vastaa YIT Suomi Oy, Niilo Kukkonen niilo.kukkonen@yit.fi p.040 653 0173

Kuvat

Karttakuva Husulan tietunnelin huoltotöiden aikaisesta varareitistä.
Husulan tietunnelin huoltotöiden aikainen varareitti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson elävöittämiseen 2,5 miljoonaa euroa23.4.2024 10:48:38 EEST | Tiedote

Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Leader-ryhmät myönsivät EU:n maaseuturahoitusta vuoden 2024 tammi–maaliskuussa 22 kehittämishankkeelle yhteensä runsaat kaksi miljoonaa euroa. Yritysten kehittämistä ja investointeja ELY-keskus ja Leader-ryhmät rahoittivat samalla ajanjaksolla yhteensä noin 69 000 eurolla. Viime vuoden puolella 13 yritystä ehti saada myönteisen rahoituspäätöksen, joissa tukien osuus oli yhteensä noin 400 000 euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye