Naantalin kaupunki

Meriverkostot-tapahtuma 14.3.2024 katsoo meriteollisuuden tulevaisuuteen

Jaa

Meriklusterin toimijat Naantaliin kokoava Meriverkostot-tapahtuma järjestetään torstaina 14.3.2024 klo 9–15 Naantalin kylpylässä. Tapahtuman painopisteenä on edesauttaa yritysyhteistyön käynnistymistä ja kehittymistä. Aamupäivällä tapahtumassa kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja meriteollisuuden tulevaisuuden näkymistä.

Vuoden 2024 Meriverkostot-tapahtuman puheenvuorojen teemat käsittelevät mm. TKI-toimintaa ja yritysten ja korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksia. Kuva tapahtumasta vuodelta 2019.
Vuoden 2024 Meriverkostot-tapahtuman puheenvuorojen teemat käsittelevät mm. TKI-toimintaa ja yritysten ja korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksia. Kuva tapahtumasta vuodelta 2019. Naantalin kaupunki

Meriverkostot-tapahtuman seminaari painottuu tänä vuonna TKI-toimintaan ja erityisesti yritysten ja korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksiin. Mielenkiintoiset case-puheenvuorot kuullaan Meyer Turku Oy:ltä sekä Wärtsilä Oyj:ltä. Lisäksi saamme ajankohtaiskatsauksen alan näkymiin Meriteollisuus ry:n toimitusjohtaja Elina Anderssonilta.

– Meriverkostot järjestetään Naantalissa tänä vuonna jo kuudetta kertaa. Tällä kertaa seminaariohjelma painottuu erityisesti tutkimuksen ja liiketoiminnan kehittämisen näkökulmiin. Uusien yrityskontaktien syntymisen ohella odotan, että tänä vuonna osallistujat löytävät uusia yhteyksiä myös tutkimusorganisaatioiden suuntaan, kertoo Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

Seminaariosuuden lisäksi Meriverkostot-tapahtuma tarjoaa kokonaistoimittajille mahdollisuuden tavata uusia potentiaalisia sopimusvalmistajia, alihankkijoita ja toimittajia, jotka tarjoavat osaamistaan, tuotantokapasiteettiaan ja uudenlaisia ratkaisuja tuleviin haasteisiin.

Nykyisille tai potentiaalisille uusille laivateollisuuden alihankkijoille ja osaajille tarjolla on mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti alan isoimpien kokonaistoimittajien ja suunnitteluyritysten edustajia sekä potentiaalisia muita uusia yrityskumppaneita.

Vuoden 2023 osallistujista lähes 80 prosenttia kertoi luoneensa tapahtuman avulla uusia yhteistyöverkostoja. Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut reilut 30 näytteilleasettajaa eri puolilta Suomea.

Lue lisää TKR tuotteiden ja B&N Marinen Meriverkostot-tapahtumassa alkaneesta yhteistyöstä.

Meriverkostot

To 14.3.2024 klo 9–15
Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2
www.naantali.fi/meriverkostot

Meriverkostot-tapahtuman seminaariohjelma:

Meriteollisuuden tilanne ja näkymät 2024
Elina Andersson, Toimitusjohtaja, Meriteollisuus ry

Meyer Turku Oy & NEcOLEAP
Ilkka Rytkölä, Ecosystem Lead, Meyer Turku Oy

Wärtsilä Oyj & Zero Emission Marine
Niko Soikkeli, General Manager, Integration Management, Wärtsilä Oyj

Åbo Akademin yritysyhteistyö ja TKI-toiminta meriteollisuudessa
Magnus Hellström, Professor, Faculty of Science and Engineering, Åbo Akademi

Virtual Sea Trial: Simulation-aided Commissioning and Testing in Shipbuilding
Mikael Manngård, Project Manager, Novia UAS

Business Finlandin rahoitusmahdollisuudet yrityksille
Markku Jokela, Senior Advisor, Business Finland

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vuoden 2024 Meriverkostot-tapahtuman puheenvuorojen teemat käsittelevät mm. TKI-toimintaa ja yritysten ja korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksia. Kuva tapahtumasta vuodelta 2019.
Vuoden 2024 Meriverkostot-tapahtuman puheenvuorojen teemat käsittelevät mm. TKI-toimintaa ja yritysten ja korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksia. Kuva tapahtumasta vuodelta 2019.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye