Varma

Varman yhtiökokous valitsi hallintoneuvostoon kaksi uutta jäsentä

Jaa

Varman varsinainen yhtiökokous valitsi 15.3.2024 hallintoneuvostoon kaksi uutta jäsentä. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallituksen ja hallintoneuvoston jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Varman toimitilan sisäänkäynti.

Hallintoneuvoston uusiksi jäseniksi valittiin Simo Pöyhönen (Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n toiminnanjohtaja) ja Janne-Olli Järvenpää (Mehiläinen-konsernin toimitusjohtaja).

Hallintoneuvoston jäseninä jatkavat: Christoph Vitzthum (puheenjohtaja), Päivi Leiwo (varapuheenjohtaja), Petri Vanhala (varapuheenjohtaja), Juri Aaltonen, Ari Akseli, Eero Broman, Petri Castrén, Kim Forsström, Lasse Heinonen, Marko Hovinmäki, Olavi Huhtala, Mika Joukio, Jukka Jäämaa, Risto Kalliorinne, Anne Karjalainen, Ville Kopra, Tapio Korpeinen, Katariina Kravi, Pekka Kuusniemi, Elisa Markula, Maria Mäkynen, Pasi Pesonen, Marko Piirainen, Perttu Puro, Mika Rautiainen, Eeva Sipilä, Pekka Tiitinen, Jorma Vehviläinen, Anssi Vuorio ja Sauli Väntti.

Yhtiökokous päätti korottaa hallintoneuvoston vuosi- ja kokouspalkkioita. Hallintoneuvoston puheenjohtajan vuosipalkkio on 8 480 euroa (aikaisemmin 8 320 euroa), varapuheenjohtajien 6 360 euroa (aikaisemmin 6 240 euroa) ja muiden jäsenten 4 240 euroa (aikaisemmin 4 160 euroa). Lisäksi maksetaan 640 euron kokouspalkkio kokoukselta (aikaisemmin 625 euroa). Palkkioita on korotettu viimeksi vuonna 2023. Hallintoneuvoston jäsenet on vakuutettu työntekijän eläkelain 8 §:n mukaisesti, minkä perusteella palkkioista maksetaan TyEL-maksu.

Yhtiökokous valitsi tilintarkastajaksi ja kestävyysraportoinnin varmentajaksi tilikaudelle 2024 tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy:n, joka on ilmoittanut, että päävastuullisena tilintarkastajana ja kestävyysraportoinnin varmentajana toimii KHT, KRT Kristina Sandin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen eläkevarojen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla 980 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2023 Varman maksutulo oli 6,5 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 7,1 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli 2023 lopussa 59,1 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye