Muistutuskutsu medialle: Varman Q1-osavuositulos ja vastuullinen sijoittaminen murroksessa

Jaa

Varma julkistaa Q1-osavuosituloksen perjantaina 26.4.2024 klo 9. Samalla järjestämme tiedotustilaisuuden median edustajille.  

Toimitusjohtaja Risto Murto esittelee Varman tuloksen ja käy läpi talouden ja markkinoiden näkymiä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Paikalla kommentoimassa tulosta on myös sijoituksista vastaava johtaja Markus Aho. Vastuullisuudesta vastaava johtaja Hanna Kaskela kertoo murroksesta vastuullisessa sijoittamisessa ja käsittelee mm. seuraavia teemoja:

  • Onko esg-sijoittaminen mennyt pois muodista, kun anti-esg-liike Yhdysvalloissa leviää?
  • Voiko sijoittaminen aseteollisuuteen olla vastuullista sijoittamista?
  • Raportointi vastuullisuuden ympärillä ammattimaistuu, suitsiiko se viherpesua?

Mediatilaisuuteen voi osallistua sekä etäyhteydellä että livenä Varman toimistolla. Varman toimiston osoite on Salmisaarenranta 11, Helsinki.   

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 25.4. mennessä viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle, puh. 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi.     

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Varman tutkimus: Monet yksilöön liittyvät taustatekijät ennakoivat myöhempää työkyvyttömyyseläkettä hylkäyspäätöksen jälkeen15.5.2024 09:53:57 EEST | Tiedote

Varman tutkimus osoittaa, että vanhempi ikä ja aiemmat työeläke-etuudet ennakoivat myönteistä työkyvyttömyyseläkepäätöstä aiemman hylkäävän päätöksen jälkeen. Täyden työkyvyttömyyseläkkeen todennäköisyys on suurin mielenterveys- ja muiden sairauksien diagnoosilla ja osatyökyvyttömyyseläkkeen tule- ja muiden sairauksien diagnoosilla. Tutkimuksemme mukaan 15 prosenttia hylkäävän päätöksen saaneista sai myönteisen päätöksen kahden vuoden kuluessa. Työpaikoilla on monia keinoja tukea työntekijöiden työkykyä esimerkiksi työtä muokkaamalla, työoloja kehittämällä ja huolehtimalla erityisesti ikääntyvien työntekijöiden työkyvystä entistä varhaisemmassa vaiheessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye