Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu Danske Bankin Ensiasunnon ostajat 2024 -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen

Jaa

Taloudellinen epävarmuus vaikeuttaa ensiasunnon ostoa, ja ensiasunnon ostajien huolet ovat selvästi lisääntyneet, selviää Danske Bank Suomen tuoreesta Ensiasunnon ostajat 2024 -tutkimuksesta.

Kutsumme median edustajat Ensiasunnon ostajat 2024 -tutkimuksen julkistamistilaisuuteen Lasipalatsiin 27.3.2024 klo 09.00 kuulemaan, millainen on ensiasuntoa hankkivan suomalaisnuoren mielenmaisema, mikä estää heitä ostamasta asuntoa ja pidetäänkö asuntoa enää sijoituksena lainkaan.

Tutkimuksen tuloksia esittelevät Danske Bank Suomen uusi henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Jens Wiklund sekä henkilöasiakkaiden lainoista vastaava johtaja Sari Takala.

Jo viidettä kertaa toteutetussa laajassa tutkimuksessa selvitettiin muun muassa suomalaisnuorten kiinnostusta ensiasunnon ostoon ja siihen liittyviä huolia sekä ensiasunnon ostajien kokemuksia siitä, onko omistusasuminen edelleen taloudellisesti fiksu päätös. Tutkimuksessa pureuduttiin siihen, miten varainsiirtoverovapauden poistaminen on vaikuttanut ensiasunnon ostajien ajatuksiin asunnon hankinnasta. Varainsiirtoverovapauden poistumisella on tutkimuksen mukaan ollut vaikutuksia etenkin naisten ja 25–34-vuotiaiden asunnonostoaikeisiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset perjantaihin 22.03.2024 mennessä osoitteeseen sara.anttila@danskebank.fi (p. +358 50 564 1713).

Tilaisuuteen voi osallistua Lasipalatsissa tai etänä, joten kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, tuletko paikalle vai haluatko Teams-kutsun.

Jos osallistut aamiaistilaisuuteen, kerrothan mahdollisista erikoisruokavalioistasi.

Aika

Keskiviikko 27.3.2024 klo 09.00

Paikka

Ravintola Lasipalatsi, Mannerheimintie 22–24, Helsinki

Ohjelma

08.30 aamupala alkaa

09.00 alkusanat

09.05–10.00 tutkimustulosten läpikäynti

10.00 keskustelu ja mahdollisuus haastatteluille

Yhteyshenkilöt

Danske Bankista

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. 

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye