Hesburger

Hesburger laajeni Puolaan

Jaa

Pikaruokaketju Hesburgerin kasvu jatkuu ulkomailla. Puolan pääkaupunkiin Varsovaan on avattu uusi Hesburger-kotiinkuljetuskeittiö. Hesburger Warsaw Cookcity työllistää kahdeksan työntekijää.

Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti Hesburgerille. Kotiinkuljetuskeittiöpalvelulla myydään tuotteita vain ruokalähettipalvelujen kautta asiakkaille. Ravintolasta puuttuvat asiakastilat kokonaan. Asiakas voi tilata tuotteensa Bolt-ruokalähettiyrityksen kautta.

– Odotamme mielenkiinnolla, millaisia tuloksia saamme aikaan ja millainen on Hesburgerin tulevaisuus Puolassa. Uskomme, että tuotteemme tulevat maistumaan myös puolalaisille, kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela kertoo.

Tuttu brändi

Hesburgerilta löytyy ravintoloita Puolan naapurimaista: Liettuasta, Saksasta ja Ukrainasta.

– Tuotteemme ovat tuttuja paikallisille, vaikka maassa ei ole ollut aikaisemmin Hesburger-ravintoloita. Puolalaiset matkustelevat paljon Baltian maissa, missä Hesburger on todella suosittu. Vuoden 2023 asiakastutkimuksen mukaan Hesburger on suosituin pikaruokaketju Baltiassa, Salmela kertoo.

Liettuan Kaunasista löytyy myös Hesburgerin keskusvarasto, josta kuljetaan raaka-aineita Puolaan.

– Tulemme jatkamaan vahvaa laajentumista Puolan lisäksi myös muissa toimintamaissa tänä vuonna. Ravintoloiden määrä tulee kasvamaan eniten Bulgariassa, kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela sanoo.

Hesburger-ravintoloiden lukumäärät:

  • Suomi: 273 ravintolaa
  • Liettua: 59 ravintolaa
  • Latvia: 51 ravintolaa
  • Viro: 50 ravintolaa
  • Bulgaria: 28 ravintolaa
  • Ukraina: 7 ravintolaa
  • Saksa: 2 ravintolaa
  • Puola: 1 ravintola

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy kahdeksasta maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Puolasta. Hesburger työllistää Suomessa noin 6000 työntekijää ja ulkomailla 2700 työntekijää. Vuoden 2023 verollinen myynti Suomessa oli 286 miljoonaa euroa ja ulkomailla 172 miljoonaa euroa. www.hesburger.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye